«Είμαι καλά»: Πήρε εξιτήριο ο Σουμάχερ μετά το τρομακτικό ατύχημα στη Τζέντα, χάνει τον αγώνα

«Είμαι καλά»: Πήρε εξιτήριο ο Σουμάχερ μετά το τρομακτικό ατύχημα στη Τζέντα, χάνει τον αγώνα

Εξιτήριο από το νοσοκομείο έλαβε ο Μικ Σουμάχερ, όπου μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών του Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα του, ο πιλότος της Haas επέστρεψε στο ξενοδοχείο του. Σε ανάρτησή του στα social media, o Σουμάχερ διαβεβαιώνει ότι είναι καλά και ότι «θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί».

«Γεια σε όλους. Ήθελα να πω πως είμαι καλά. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα αγάπης. Το αυτοκίνητο ήταν υπέροχο, θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί», έγραψε ο γιος του Μίκαελ Σουμάχερ στο twitter.

To ατύχημα έγονε όταν κατά τη διάρκεια του Q2 ο Μικ Σουμάχερ έχασε με μεγάλη ταχύτητα τον έλεγχο του μονοθέσιου της Haas και χτύπησε στον προστατευτικό τοίχο.

 

 

Formula 1, Τρομακτικό ατύχημα του Σουμάχερ προκάλεσε προσωρινή διακοπή

Το αποτέλεσμα ήταν το μονοθέσιο να διαλυθεί και αμέσως η διαδικασία να διακοπεί. Ο ίδιος ο Σουμάχερ ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, βγήκε από το μονοθέσιο και μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο της πίστας. Ο ίδιος μίλησε με τη μητέρα του και δεν φέρει ορατά τραύματα πάνω του.

Οι κατατακτήριες διακόπηκαν για αρκετή ώρα, μέχρι να απομακρυνθεί το κατεστραμμένο μονοθέσιο και να επισκευαστούν οι μπαριέρες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ