Επική η Μαρία Σάκκαρη: Προκρίθηκε στους «4» του Όπεν Αγ. Πετρούπολης

Επική η Μαρία Σάκκαρη: Προκρίθηκε στους «4» του Όπεν Αγ. Πετρούπολης

Με μία εκπληκτική εμφάνιση η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-0 σετ [7-6(7), 6-2] της Ελίζ Μέρτενς και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης, στο οποίο και είναι το φαβορί για τον τίτλο.

Η Ελληνίδα τενίστρια (No. 7 στην παγκόσμια κατάταξη) πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στη Βελγίδα (No. 26 στην παγκόσμια κατάταξη) και πλέον θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Ιρίνα Μπέγκου (12/2), η οποία επικράτησε με 2-0 σετ της Μαρτίντσοβα.

Η Σάκκαρη ξεκίνησε δυναμικά παίρνοντας το πρώτο γκέιμ, αλλά η Μέρτενς πήρε το προβάδισμα με μπρέικ (1-2). Η Ελληνίδα έκανε με τη σειρά της το μπρέικ (2-2), αλλά η Μέρτενς απάντησε αμέσως με το ίδιο νόμισμα και με νέο μπρέικ πέρασε μπροστά (2-4).

Η Σάκκαρη ανέβασε την απόδοσή της, έφερε το ματς στα ίσα με ακόμη ένα μπρέικ στο ματς (4-4) και πήρε το πάνω χέρι (5-4). Ωστόσο, και πάλι η Μέρτενς έβγαλε αντίδραση, ισοφάρισε (5-5) και έκανε την ανατροπή με νέο μπρέικ (5-6), με τη Σάκκαρη να πηγαίνει το σετ σε τάι μπρέικ (6-6).

Εκεί, η Ελληνίδα τενίστρια φάνηκε πιο ψύχραιμη στο τέλος και παρά την επιμονή της Βελγίδας, κατέκτησε το 1ο σετ μετά από 77 λεπτά συναρπαστικού παιχνιδιού.

Η Σάκκαρη έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα στο 2ο σετ, παίρνοντας αμέσως το προβάδισμα και με 2 σερί μπρέικ έφτασε να προηγείται με 3-0. Η κυραρχία της Ελληνίδας συνεχίστηκε με ακόμη ένα μπρέικ που έφερε το ματς στο 5-0, με τη Μαρία να παίρνει τη νίκη-πρόκριση (6-2).

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ