Επίσημο: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Επίσημο: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η μεγάλη επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι γεγονός.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ συμφώνησε σε όλα με τους Κόκκινους Διαβόλους, οι οποίοι και ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τη Γιουβέντους για την απόκτησή του μετά από 12 χρόνια.

Ο 36χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας, ενώ η Γιουβέντους θα λάβει ένα ποσό κοντά στα 28 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του.

Αν γινόταν ταινία θα μπορούσε να ονομαστεί «η αρπαγή του αιώνα». Η μεταγραφική βόμβα που ενεργοποίησε η οικογένεια Γκλέιζερ με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έρχεται να ταράξει τα νερά όχι μόνο του αγγλικού αλλά και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Και αυτό διότι μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής όλα έδειχναν ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα άφηνε τη Γιουβέντους για να επιστρέψει στην άλλη πλευρά του Μάντσεστερ και να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα. Μάλιστα οι δύο πλευρές φέρονται να είχαν συμφωνήσει σε διετές συμβόλαιο ενώ είχε ρυθμιστεί ακόμα και το ποσό που θα δινόταν στους «Μπιανκονέρι» για την απόκτησή του.

Ωστόσο κάπου εκεί πήραν το... όπλο τους ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αλλά και ο συμπαίκτης του στην Εθνική Πορτογαλίας Μπρούνο Φερνάντες. Παράλληλα φαίνεται ότι υπήρξε επικοινωνία ακόμη και με τον Ρίο Φέρντιναντ.

Ο αποχαιρετισμός στη Γιουβέντους

«Σήμερα φεύγω από μια απίθανη ομάδα, την μεγαλύτερη στην Ιταλία και σίγουρα μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Έδωσα την καρδιά μου και την ψυχή μου για την Γιουβέντους και πάντα θα αγαπάω το Τορίνο μέχρι να πεθάνω. Οι οπαδοί της ομάδας πάντα με σεβόντουσαν και εγώ προσπάθησα να ευχαριστήσω αυτόν τον σεβασμό παλεύοντας για αυτούς σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε σεζόν, σε κάθε διοργάνωση», έγραψε ο Ρονάλντο στον λογαριασμό του στο Instagram αποχαιρετώντας το Τορίνο και τους οπαδούς της Γιουβέντους.

«Στο τέλος, μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω και να συνειδητοποιήσουμε πως καταφέραμε σπουδαία πράγματα. Όχι όλα όσα θέλαμε, μα ακόμη και έτσι γράψαμε μια πανέμορφη ιστορία μαζί. Θα είμαι πάντας ένας από εσάς. Είστε μέρος της ιστορίας μου και εγώ νιώθω μέρος της δικής σας ιστορίας. Ιταλία, Γιουβέντους, Τορίνο, οπαδοί της Γιουβέντους, θα είστε πάντα στην καρδιά μου», κατέληξε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ