Σοκ στο EURO 2021: Κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο ο Ερικσεν -Μεταφέρεται στα επείγοντα

Σοκ στο EURO 2021: Κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο ο Ερικσεν -Μεταφέρεται στα επείγοντα

Σοκ προκλήθηκε στο γήπεδο της Κοπεγχάγης για το EURO 2021, καθώς ο 29χρονος Δανός ποδοσφαιριστής, Κρίστιαν Ερικσεν κατέρρευσε την ώρα του αγώνα.

Σε μια ανύποπτη φάση στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στον αγώνα της Δανίας με την Φινλανδία στην πρεμιέρα του δευτέρου γκρουπ του EURO 2021, ο Κρίστιαν Ερικσεν έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο. Απαντες έτρεξαν για τις πρώτες βοήθειες, ενώ λίγο αργότερα του έκαναν ΚΑΡΠΑ.

Ολοι οι παίκτες ήταν συγκλονισμένοι και δακρυσμένοι. Ο αγώνας φυσικά εχει σταματήσει και η UEFA ανακοίνωσε την οριστική διακοπή του.

Αρκετά λεπτά μετά την κατάρρευσή του, αποχώρησε από το γήπεδο με φορείο, με τους συμπαίκτες του να χτίζουν ανθρώπινη «ασπίδα» γύρω του και κανείς δεν γνωρίζει αν έχει ή όχι τις αισθήσεις του μέχρι στιγμής.

Αυτή την ώρα, το ασθενοφόρο πηγαίνει αμέσως στα επείγοντα του νοσοκομείου Rigshospitalet.

Στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Κοπεγχάγης βρέθηκε και η σύντροφος του Κρίστιαν Ερικσεν την οποία παρηγόρησαν, οι Σμάιχελ και Κχάερ.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ