EURO 2021: Το μήνυμα του Ερικσεν -«Δεν θα τα παρατήσω, θέλω να καταλάβω τι έγινε»

EURO 2021: Το μήνυμα του Ερικσεν -«Δεν θα τα παρατήσω, θέλω να καταλάβω τι έγινε»

Σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του Κρίστιαν Ερικσεν.

Ο 29χρονος Δανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Κοπεγχάγης, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην ιταλική αθλητική εφημερίδα, Gazzetta dello Sport, τις οποίες τις έκανε πρωτοσέλιδο. Ο σταρ της Ιντερ έστειλε μήνυμα μέσω του μάνατζερ του αναφέροντας:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, δεν θα τα παρατήσω. Νιώθω καλύτερα τώρα αλλά θέλω να καταλάβω τι έγινε. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους για τη συμπαράσταση τους».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κρίστιαν Έρικσεν βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο αφού κατέρρευσε στο γήπεδο λίγο πριν από το ημίχρονο του εναρκτήριου αγώνα του Euro 2020 της Δανίας εναντίον της Φινλανδίας στην Κοπεγχάγη το Σάββατο. Οι γιατροί έσπευσαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και κατάφεραν να τον σώσουν χρησιμοποιώντας απινιδωτή.

Ο γιατρός της Εθνικής Δανίας, Μόρτεν Μπόζεν, επιβεβαίωσε χθες Κυριακή: «Έφυγε. Του κάναμε καρδιακή ανάνηψη, ήταν καρδιακή ανακοπή. Πόσο κοντά ήμασταν; Δεν ξέρω. Τον επαναφέραμε. Δεν έχουμε εξήγηση για το τι συνέβη».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS