Euroleague: Το μυθικό buzzer beater τρίποντο του Κώστα Σλούκα μέσα στην Πόλη -Τρελάθηκαν οι ξένοι σπίκερ

Euroleague: Το μυθικό buzzer beater τρίποντο του Κώστα Σλούκα μέσα στην Πόλη -Τρελάθηκαν οι ξένοι σπίκερ

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού ήταν ο «man of the game» στον 3ο αγώνα με τη πρώην ομάδα του, Φενερμπαχτσέ, στα πλέι οφ της Euroleague, οδηγώντας τους «ερυθρόλευκους» στην ανάκτηση του πλεονεκτήματος που είχαν χάσει στο Game 2.

Μίας Φενερμπαχτσέ που αρνείτο να πεθάνει, που προηγήθηκε και με +11 (26-15), με τους Ντόρσεϊ και Καλάθη να πετυχαίνουν τεράστια τρίποντα στο τέλος. Στο θρίλερ της «Ulker Arena»… όμως το τέλος «έγραψε» ο Σλούκας με buzzer beater τρίποντο που χάρισε τη νίκη, με 72-71 στον Ολυμπιακό και το 2-1 επί της Φενέρ.

Για την ιστορία, ο Κώστας Σλούκας πέτυχε 25 πόντους, μοίρασε 6 ασίστ και μάζεψε 4 ριμπάουντ, με 34 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Δείτε καρέ-καρέ το buzzer beater τρίποντο του Κώστα Σλούκα

Ο Άγγλος σπίκερ της Euroleague όπως ακούγεται στο παρακάτω βίντεο δεν μπόρεσε να πιστέψει αυτό που έγινε και άρχισε να παραμιλά στα ελληνικά. «Ώπα, Κώστας Σλούκας. Καλημέρα. Καλησπέρα. Καληνύχτα», είπε.

Με ουρλιαχτά υποδέχθηκε το τρίποντο του Κώστα Σλούκα και ο Γάλλος δημοσιογράφος, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει την εξέλιξη του αγώνα.

Από την άλλη, ο Γερμανός σπίκερ βλέποντας τον Σλούκα να σκοράρει προσπάθησε να κρατήσει όσο μπορούσε να κρατήσει την ψυχραιμία του.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ