Euroleague: Έχασε με σουτ του Γιουλ το τρόπαιο ο Ολυμπιακός, 79-78 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Κάουνας

Euroleague: Έχασε με σουτ του Γιουλ το τρόπαιο ο Ολυμπιακός, 79-78 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Κάουνας

Σε έναν τελικό που κρίθηκε στην τελευταία επίθεση, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης 79-78 στο Κάουνας και δεν κατάφερε να πάρει το τέταρτο τρόπαιο Κυπέλλου Πρωταθλητριών στην Ιστορία του. 

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν σφιχταγκαλιάσει το τρόπαιο, αλλά ένα τρίποντο του Σέρχι Ροντρίγκες και ένα σουτ του Σέρχιο Γιουλ, πάνω από τα απλωμένα χέρια του Μουσταφά Φάλ, με 3,1'' να απομένουν για τη λήξη του παιχνιδιού αντέστρεψαν την κατάσταση και στέρησαν από τον Ολυμπιακό μια νίκη η οποία ακροβατούσε σε μεγάλο βαθμό. Ο Κώστας Σλούκας αστόχησε στην τελευταία απόπειρα να χαρίσει το τρόπαιο στην ομάδα του.

Η Ρεάλ κατέκτησε το 11ο τρόπαιο στην Ιστορία της και αύξησε τη διαφορά της από τη δεύτερη ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που έχει οκτώ. Ο Ολυμπιακός παρέμεινε στα τρία και έχασε τον έκτο τελικό του.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, αλλά η Ρεάλ ήλεγξε το ματς κυρίως στην τρίτη περίοδο, διάστημα που ο Αϊζάια Κάνααν, ανήμερα των 32ων γενεθλίων του, κράτησε τους «ερυθρόλευκους» πολύ κοντά στο στόχο τους. Ο Σάσα Βεζένκοφ, που έφερε τον Ολυμπιακό μια ανάσα από το τρόπαιο στην τέταρτη περίοδο, πέτυχε 29 πόντους, αλλά οι δύο γερόλυκοι της Ρεάλ Μαδρίτης έβαλαν τα καλάθια-μαχαιριά για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ