Euroleague: Ο Παναθηναϊκός AKTOR πήρε το «διπλό» στην Μπολόνια, 82-77 τη Βίρτους

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός AKTOR πήρε το «διπλό» στην Μπολόνια, 82-77 τη Βίρτους

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε με 82-77 της Βίρτους Μπολόνια στην Ιταλία, σε ματς για τη 10η αγωνιστική της Euroleague.

H αστοχία του στο δεύτερο ημίχρονο, «σκεπάστηκε» από την άμυνα των τελευταίων λεπτών και από την εμπειρία του Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος μετρώντας ένα τρίποντο, μια ασίστ και 2/2 βολές στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης οδήγησε τους πρωταθλητές Ευρώπης στο «διπλό» και στην έβδομη νίκη τους στη φετινή Euroleague.

Οι «πράσινοι» μπορεί να… δεινοπάθησαν στη Unipol Arena, απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια, αλλά έφυγαν νικητές με 82-77 για την 10η αγωνιστική, ολοκληρώνοντας δίχως απώλειες τη «διαβολοβδομάδα» και υποχρεώνοντας τους Ιταλούς στην όγδοη ήττα τους.

Τα δεκάλεπτα: 18-19, 43-46, 58-60, 77-82

   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2014-2026 YSTEROGRAFO NEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ