Forbes: «Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα μπάσκετ εκτός ΝΒΑ»

Forbes: «Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα μπάσκετ εκτός ΝΒΑ»

Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης της Euroleague με την ολοκλήρωση της regular season, παίζοντας κατά γενική ομολογία εκπληκτικό μπάσκετ κι... αναγκάζοντας το «Forbes», λίγο πριν από το Game 3 με τη Φενερμπαχτσέ, να αναφερθεί με κολακευτικά λόγια στους Πειραιώτες .

Με αφορμή τη φοβερή χρονιά των «ερυθρόλευκων» το διάσημο περιοδικό ανέλυσε την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κάνοντας ειδική αναφορά, κυρίως, στον Σάσα Βεζένκοβ.

Forbes Osfp

«Ο Βεζένκοβ είναι το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη αυτής της σεζόν, καθώς κανένας άλλος στην διοργάνωση δεν δεν απαιτεί τόσο μεγάλο αμυντικό σχεδιασμό παιχνιδιού των αντίπαλων ομάδων. Η στρατηγική του Ολυμπιακού γύρω από τον Βεζένκοβ με το υπόλοιπο ρόστερ του, τον οδήγησε να ανεβαίνει στην κορυφή κάθε διοργάνωσης που έχει συμμετάσχει» ανέφερε χαρακτηριστικά υπενθυμίζοντας μεταξύ άλλων και το γεγονός ότι τα δικαιώματα του φόργουορντ του Ολυμπιακού στο ΝΒΑ ανήκουν στους Σακραμέντο Κινγκς. Επιπλέον τόνισε το εν λόγω δημοσίευμα ότι από τότε που έγινε ο Βεζένκοβ παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερος.

Μεταξύ άλλων παραθέτει τα στατιστικά του (σ.σ. 17.7π., 7ριμπ., 1.9ασ., ανά 28.8 λεπτά συμμετοχής), αναλύει το ρόστερ της ομάδας και αφού εξηγεί ότι ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει τους εγχώριους τίτλους που έχει διεκδικήσει, στέκεται και στο γεγονός ότι ανανέωσε πρόσφατα τους ΜακΚίσικ και Γουόκαπ. Εν κατακλείδι χαρακτηρίζει τους «ερυθρόλευκους» ως την καλύτερη ομάδα μπάσκετ εκτός ΝΒΑ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ