Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Κουράστηκα με την έλλειψη σεβασμού, έρχομαι»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Κουράστηκα με την έλλειψη σεβασμού, έρχομαι»

«Λάδι στη φωτιά» για την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αλλά και για τις ενδεχόμενες μελλοντικές του κινήσεις έριξε αργά το βράδυ της Τρίτης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με ένα μυστηριώδες μήνυμα που ανήρτησε στα social media.

Επιλέγοντας μια σκοτεινά φωτισμένη φωτογραφία με ρούχα των Μπακς και καθισμένος στον πάγκο της ομάδας από το Μιλγουόκι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε μόνο έξι λέξεις:

«Κουράστηκα με την έλλειψη σεβασμού, έρχομαι»

Αμέσως όλα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης που ασχολούνται με τον χώρο του αθλητισμού επιχείρησαν να αποκρυπτογραφήσουν το μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο που ήρθε λίγες ώρες μετά την απομάκρυνση του προπονητή των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ, έπειτα από πέντε χρόνια κοινής πορείας.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι τον «χρησμό» του Αντετοκούνμπο προκάλεσε η απουσία του από την καλύτερη αμυντική πεντάδα του ΝΒΑ στην οποία αντίθετα βρέθηκε ο συμπαίχτης του, Μπρουκ Λόπεζ.

Άλλοι εκτιμούν ότι το μήνυμά του προκλήθηκε από την απόφαση να ανακηρυχθεί MVP του ΝΒΑ, ο Τζοέλ Εμπίντ με τον Αντετοκούνμπο να αποτελεί την τρίτη επιλογή στη μονομαχία ανάμεσα στον Εμπίντ, τον Γιόκιτς και τον ίδιο.

Η τρίτη εκδοχή, τέλος, μπορεί να κρύβεται πίσω από την ερώτηση που προκάλεσε την «έκρηξή» του περί αποτυχίας μετά τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς από τους Μαϊάμι Χιτ στον πρώτο γύρο των φετινών πλέι οφ του NBA.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ