Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ποια η λεπτομέρεια που ελάχιστοι παρατήρησαν στην πανηγυρική ανάρτησή του

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ποια η λεπτομέρεια που ελάχιστοι παρατήρησαν στην πανηγυρική ανάρτησή του

Οι Μπακς δεν βρίσκονται, ομολογουμένως, στην καλύτερή τους φάση.

Ωστόσο, με νίκες όπως αυτή της Δευτέρας στη Νέα Υόρκη, όπου επέστρεψαν από το -17, δείχνουν ότι έχουν χαρακτήρα πρωταθλητή.

Η εν λόγω νίκη στη Νέα Υόρκη ήταν ακόμα πιο σημαντική, αν αναλογιστεί κανείς ότι ήρθε μετά από ένα σερί κακών αποτελεσμάτων, με αποκορύφωμα τη συντριβή με 138-109 στη Σάρλοτ. 

Πρόκειται για μια ήττα που σήμανε συναγερμό στην ομάδα του Μιλγουόκι, καθώς τα αρνητικά αποτελέσματα είχαν αρχίσει να γίνονται συνήθεια.

Ωστόσο, αυτήν τη φορά δεν χρειάστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να είναι εξωπραγματικός για να γυρίσει ο αγώνας. 

Αρκούσε η ομαδική δουλειά και το step up άλλων παικτών που βγήκαν μπροστά, φροντίζοντας να εκμεταλλευτούν τους χώρους που δημιουργούνταν όταν ο Greek Freak κοίταζε να πασάρει.

Συνολικά, οι Μπακς μοίρασαν 27 ασίστ, ευστόχησαν σε 19 τρίποντα και πήραν 35 πόντους από τον πάγκο. Ήταν κάτι που ο Αντετοκούνμπο εξήρε μέσα από την ανάρτησή του.

Η αλήθεια για την ανάρτηση του Γιάννη

Παρόλα αυτά η αλήθεια του κρυβόταν στο hashtag που επέλεξε να χρησιμοποιήσει συνοδεύοντας το «σπουδαία ομαδική νίκη».

Προσθέτοντας δίπλα το «χτίσε καλές συνήθειες», υπογράμμισε εμφανώς την ανάγκη που έχουν οι Μπακς να βρουν ξανά ό,τι τους είχε λείψει μετά τα μέσα Δεκεμβρίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ