Χάμες Ροντρίγκες: «Αποχωρεί από τον Ολυμπιακό», γράφει η AS

Χάμες Ροντρίγκες: «Αποχωρεί από τον Ολυμπιακό», γράφει η AS

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αναμένεται να αποτελέσει ο Χάμες Ροντρίγκες στο τέλος της σεζόν, σύμφωνα με την «AS».

Μετά τη μεταγραφή-«βόμβα» το περασμένο καλοκαίρι και μία αγωνιστική περίοδο στο Λιμάνι, το ισπανικό Μέσο σε σημερινό του δημοσίευμα αναφέρει πως η διοίκηση του Ολυμπιακού αποφάσισε να μην προσφέρει πρόταση ανανέωσης στον Κολομβιανό σταρ για δύο λόγους: τις υψηλές μισθολογικές του απολαβές όσο και το ότι δεν έχει ανταποκριθεί το τελευταίο διάστημα στις προσδοκίες γύρω από το όνομά του.

Από την πλευρά του ο πρώην μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται επίσης να επιθυμεί την αποχώρησή του από τους Ερυθρόλευκους και τη Stoiximan Superleague, στοχεύοντας σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Το ίδιο δημοσίευμα κάνει λόγο για «ζεστό» ενδιαφέρον από την Τουρκία και συγκεκριμένα από τις Γαλατασαράι και Μπεσίκτας.

Ο Χάμες Ροντρίγκες με τη φανέλα του Ολυμπιακού φέτος έχει σε 23 ματς, 5 γκολ και 6 ασίστ. Εκτός από το γκολ με τον ΠΑΟΚ, στην ήττα με 1-2 στο Φάληρο, ο Κολομβιανός είχε και την ασίστ στη δύσκολη νίκη επί του Άρη με 1-0 στο «Καραϊσκάκης».

Δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα σε κάποιο άλλο ντέρμπι, ενώ έχασε το εντός έδρας 0-0 με τον Παναθηναϊκό, ήταν στον πάγκο στο 1-3 επί της ΑΕΚ και στα play-offs το μόνο που έχει προσφέρει είναι μία ασίστ, στο 0-3 με τον Βόλο.

Τα 30' που αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ και τα 45' με τον Παναθηναϊκό είδαμε ότι η πορεία του στο Λιμάνι είναι πτωτική. Το αν θα επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ της AS ή όχι θα φανεί το επόμενο διάστημα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ