Η Αλ Νασρ προσφέρει 20 εκατομμύρια ευρώ για 2 χρόνια στον Άμπελ Φερέιρα

Η Αλ Νασρ προσφέρει 20 εκατομμύρια ευρώ για 2 χρόνια στον Άμπελ Φερέιρα

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το Κόπα Λιμπερταδόρες με την Παλμέιρας και έχει στα χέρια του μια μυθική πρόταση από τη Σαουδική Αραβία.


Ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2019 είχε πληρώσει 2 εκατ. ευρώ στη Μπράγκα προκειμένου να αποδεσμεύσει τον Άμπελ Φερέιρα για να πάρει τη θέση του Ραζβάν Λουτσέσκου ο οποίος 2 μέρες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία άφησε την ομάδα στα κρύα του λουτρού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έμεινε στη Θεσσαλονίκη 18 μήνες κι όταν πριν από ένα περίπου χρόνο έφυγε από τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Παλμέιρας, η πλειοψηφία των φίλων του Δικεφάλου πανηγύριζε για την αποχώρηση του και τις 600.000 ευρώ που έβαλε στα ταμεία της η ομάδα.

Μόνο που ο Φερέιρα μέσα σε 12 μήνες έχει κατακτήσει 2 Κόπα Λιμπερταδόρες με την Παλμέιρας η οποία πολύ δύσκολα θα τον κρατήσει.

Ο 44χρονος Φερέιρα δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ευρώπη και να προπονήσει ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League, ωστόσο πλέον έχει στα χέρια του μία μυθική πρόταση.

Η Αλ Νασρ από την Σαουδική Αραβία προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Πορτογαλία έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο.

Η Αλ Νασρ απέλυσε τον (επίσης Πορτογάλο) Πέδρο Εμανουέλ και στρώνει χρυσάφι στα πόδια του Φερέιρα, ο οποίος έχει προτάσεις κι από τις ΗΠΑ αλλά συνεχώς τονίζει το πόσο πολύ του λείπει η οικογένεια του (η γυναίκα του και οι κόρες του παραμένουν στην Πορτογαλία).

Ο Φερέιρα έχει συμβόλαιο με την Παλμέιρας μέχρι τον Ιούνιο και η διοίκηση της βραζιλιάνικης ομάδας έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης, ωστόσο από οικονομικής πλευράς δεν μπορεί να συναγωνιστεί τις υπόλοιπες ομάδες που θέλουν τον Πορτογάλο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ