Η Αθήνα τίμησε τον Παναθηναϊκό AKTOR για το 7ο αστέρι του - Στα «πράσινα« το δημαρχείο και το σιντριβάνι της πλατείας Κοτζιά

Η Αθήνα τίμησε τον Παναθηναϊκό AKTOR για το 7ο αστέρι του - Στα «πράσινα« το δημαρχείο και το σιντριβάνι της πλατείας Κοτζιά

Στον Παναθηναϊκό AKTOR, την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, που μετά από 13 χρόνια επέστρεψε στον θρόνο και «ισοπέδωσε» στην καταληκτική μάχη της Ευρωλίγκας την κάτοχο του τίτλου Ρεάλ Μαδρίτης, «υποκλίθηκε» η Αθήνα.

Το δημαρχείο της Αθήνας και το σιντριβάνι της πλατείας Κοτζιά φωτίστηκαν το βράδυ της Κυριακής -μετά το τέλος του μεγάλου τελικού στο Βερολίνο- σε πράσινο χρώμα με εντολή του δημάρχου Χάρη Δούκα.

Την ώρα που οι κεντρικοί δρόμοι της πρωτεύουσας και ειδικά η περιοχή της Ομόνοιας είχαν πάρει «φωτιά» από τα πανηγύρια των φιλάθλων του Παναθηναϊκού για το έβδομο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του, το δημαρχιακό μέγαρο και το σιντριβάνι της πλατείας Κοτζιά ντύθηκαν στα χρώματα του Τριφυλλιού.

athina telikos euroleauge panathinaikos2

 

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, με ανάρτηση του στο Twitter συνεχάρη τον Παναθηναϊκό, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μπράβο Παναθηναϊκέ Έκανες τα αδύνατα δυνατά! Μας έκανες περήφανους ξανά!».

   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2014-2026 YSTEROGRAFO NEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ