Η FIFA παύει τον Ρουμπιάλες από τα καθήκοντά του -Για το φιλί στο στόμα στην Ερμόσο

Η FIFA παύει τον Ρουμπιάλες από τα καθήκοντά του -Για το φιλί στο στόμα στην Ερμόσο

Η FIFA αποφάσισε να τιμωρήσει τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας.

Αυτό, μετά τον σάλο που προκάλεσε η κίνηση του Λουίς Ρουμπιάλες να φιλήσει στο στόμα την Τζένι Ερμόσο, μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ Γυναικών από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ισπανίας.

Ο Ρουμπιάλες παύεται από τα καθήκοντά του για 90 ημέρες αρχικά, μέχρι να ολοκληρωθεί η πειθαρχική διαδικασία εναντίον του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της FIFA για τον πρόεδρο της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας:

«Ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA, Jorge Ivan Palacio (Κολομβία), κάνοντας χρήση των εξουσιών που του παρέχει το άρθρο 51 του Πειθαρχικού Κώδικα της FIFA (FDC), αποφάσισε σήμερα να αποβάλει προσωρινά τον κ. Luis Rubiales από όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η αναστολή αυτή, η οποία θα τεθεί σε ισχύ από σήμερα, είναι για μια αρχική περίοδο 90 ημερών, εν αναμονή της πειθαρχικής διαδικασίας που ξεκίνησε εναντίον του κ. Luis Rubiales την Πέμπτη 24 Αυγούστου.

»Ομοίως, ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA και προκειμένου να διαφυλάξει, μεταξύ άλλων παραγόντων, τα θεμελιώδη δικαιώματα της παίκτριας της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου κας Jennifer Hermoso και την καλή τάξη της πειθαρχικής διαδικασίας ενώπιον του εν λόγω πειθαρχικού οργάνου, εξέδωσε δύο πρόσθετες οδηγίες (άρθρο 7 FDC) με τις οποίες διατάσσει τον κ. Luis Rubiales να απέχει, μέσω του ιδίου ή τρίτων, από την επαφή ή την προσπάθεια επαφής με την επαγγελματική παίκτρια της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ισπανίας κα Jennifer Hermoso ή το στενό της περιβάλλον. Ομοίως, η RFEF και οι αξιωματούχοι ή οι υπάλληλοί της, άμεσα ή μέσω τρίτων, διατάσσονται να απέχουν από την επαφή με την επαγγελματική παίκτρια της ισπανικής εθνικής ομάδας κα Jennifer Hermoso και το στενό της περιβάλλον.

»Η απόφαση που εξέδωσε ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA κοινοποιήθηκε σήμερα στον κ. Luis Rubiales, στην RFEF και στην UEFA για να συμμορφωθεί.

»Η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA δεν θα παράσχει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις εν λόγω πειθαρχικές διαδικασίες έως ότου ληφθεί οριστική απόφαση.

»Η FIFA επαναλαμβάνει την απόλυτη δέσμευσή της να σέβεται την ακεραιότητα όλων των προσώπων και, ως εκ τούτου, καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο κάθε αντίθετη συμπεριφορά.»

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ