Ισόπαλο το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός 1-1 στη Λεωφόρο

Ισόπαλο το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός 1-1 στη Λεωφόρο

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν στη Stoiximan Super League, με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να μένουν στο 1-1 για την 4η αγωνιστική.

Το παιχνίδι ξεκίνησε προσεκτικά και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με 0-0, έπειτα από ένα πρώτο μέρος με ελάχιστες ευκαιρίες. Η πιο επικίνδυνη στιγμή για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 36΄, όταν ο Ντραγκόφσκι βγήκε έγκαιρα και πρόλαβε τον Ελ Κααμπί.

Προβάδισμα για τον Παναθηναϊκό

Στο 48΄ οι «πράσινοι» εκμεταλλεύτηκαν λάθος στην άμυνα των «ερυθρόλευκων». Ο Μπακσέτας έκλεψε και έδωσε στον Ντέσερτς, ο οποίος με ψύχραιμο τελείωμα έκανε το 1-0.

Ο Ολυμπιακός πίεσε άμεσα για την ισοφάριση. Ο Ποντένσε στο 58΄ έδωσε ωραία στον Ελ Κααμπί, που όμως αστόχησε, ενώ στο 61΄ ο Μαροκινός βρέθηκε ξανά απέναντι στον Ντραγκόφσκι, με τον Πολωνό τερματοφύλακα να αποκρούει εντυπωσιακά.

Ο Παναθηναϊκός άγγιξε το 2-0 στο 81΄ με εκτέλεση φάουλ του Ρενάτο Σάντσες, αλλά ο Τζολάκης απέκρουσε. Τελικά, στις καθυστερήσεις (90+2΄), ο Ποντένσε έφτιαξε τη φάση για τον Ταρέμι, αυτός πάσαρε στον Ελ Κααμπί και ο τελευταίος με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, χαρίζοντας τον βαθμό στον Ολυμπιακό.

Η εικόνα της βαθμολογίας

Μετά το ντέρμπι, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μοιράστηκαν από έναν βαθμό, μένοντας κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League.

  1. Ολυμπιακός 10
  2. ΑΕΚ 10
  3. ΠΑΟΚ 10
  4. Άρης 9
  5. Λεβαδειακός 7
  6. Βόλος 6
  7. Ατρόμητος 4
  8. Κηφισιά 4
  9. Παναιτωλικός 4
  10. ΑΕΛ Novibet 3
  11. ΟΦΗ 3
  12. Παναθηναϊκός 2
  13. Αστέρας AKTOR 1
  14. Πανσερραϊκός 1

 

   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2014-2026 YSTEROGRAFO NEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ