Ισπανία: Μια ερώτηση στον Αντσελότι έφερε απειλές σε νεαρή δημοσιογράφο - «Βρίζουν μέχρι και το 18 μηνών παιδί μου»

Ισπανία: Μια ερώτηση στον Αντσελότι έφερε απειλές σε νεαρή δημοσιογράφο - «Βρίζουν μέχρι και το 18 μηνών παιδί μου»

Μια ερώτηση στον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλος Αντσελότι από μια δημοσιογράφο στην Ισπανία δημιούργησε ένα κύμα επιθέσεων και απειλών εναντίον της.

Ο λόγος για την Μαρία Μοράν, η οποία εργάζεται στο Bein Sports και το Gol TV, η οποία απευθύνθηκε στην Αστυνομία για τις απειλές και τις προσβολές που δέχθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter αφού έκανε μια ερώτηση στον έμπειρο Ιταλό προπονητή σε συνέντευξη Τύπου.

«Πιστεύετε ότι ο Βινίσιους θα μπορούσε πάρει μια κόκκινη κάρτα ως μάθημα για αυτές τις συνεχείς διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές;» ρώτησε η Μαρία Μοράν τον Αντσελότι.

«Κόκκινη; Δεν χρειάζεσαι κόκκινη, με όλες τις κίτρινες που έχει δεχθεί, φτάνει», απάντησε χαμογελαστά ο τεχνικός των Μαδριλένων.

Η ερώτηση της δημοσιογράφου δεν άρεσε σε μερίδα των οπαδών των Μαδριλένων, που αποφάσισαν να υπερασπιστούν τον επιθετικό με τον χειρότερο δυνατό τρόπο στα κοινωνικά δίκτυα, μέσω προσβολών και απειλών. «Μου στέλνουν ότι με βιάζουν, ότι η 18 μηνών κόρη μου είναι κάθαρμα, προσβολές σε ένα μωρό… ΟΛΑ αναφέρονται στην Εθνική Αστυνομία », αποκάλυψε η Ισπανίδα δημοσιογράφος στα social media.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ