Καρίμ Μπενζεμά: Μπαίνει σε start-up με σκοπό να επενδύσει στα αστέρια του αύριο

Καρίμ Μπενζεμά: Μπαίνει σε start-up με σκοπό να επενδύσει στα αστέρια του αύριο

O επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν αρκείται μόνο στα γκολ και τους τίτλους. Επειδή το τέλος της τεράστιας καριέρας του πλησιάζει ο Γάλλος άσος κοιτά την επόμενη μέρα.

Δεν θα είναι μακριά από τον αθλητισμό. Ο Μπενζεμά μπήκε μέτοχος σε νέα εταιρεία που έχει στόχο να αναδείξει τα ταλέντα του αύριο, όπως εξηγείται στο δελτίο τύπου του ομίλου. «Ο Καρίμ Μπενζεμά, Γάλλος διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν νικητής της Χρυσής Μπάλας, γίνεται επενδυτής και πρεσβευτής της Trendex. Μια γαλλοαμερικανική πλατφόρμα που υποστηρίζεται από το YCombinator, η Trendex έχει αναπτύξει μια εφαρμογή που επιτρέπει στους επενδυτές να επενδύσουν σε ταλέντα και να στοιχηματίσουν, από την αρχή, στην πιθανή επιτυχία των μεγάλων αυριανών αστέρων.

Ως πρεσβευτής της μάρκας, ο Καρίμ θα συμμετάσχει μαζί με τους ιδρυτές της εταιρείας για να εξηγήσει τη λειτουργία και το μοντέλο της Trendex καθώς και τον σημαντικό ρόλο που σκοπεύει να παίξει η πλατφόρμα στην ικανότητα εντοπισμού, χρηματοδότησης, συνοδείας και γνωστοποίησης νέων ταλέντων με εξαιρετικές δυνατότητες επιτυχίας: αθλητές, καλλιτέχνες, δημιουργοί περιεχομένου» αναφέρει η ίδια η εταιρεία.

«Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, χρειάστηκε να δουλέψω σκληρά για να κερδίσω κάθε μου νίκη. Η αποστολή της Trendex είναι να επιτρέπει στους θαυμαστές να είναι μέρος της καριέρας των ταλέντων της επόμενης γενιάς, υποστηρίζοντάς τους άμεσα και δίνοντάς τους την ευκαιρία να πετύχουν. Είναι μια φιλόδοξη πρόκληση που αποφάσισα να αντιμετωπίσω μαζί τους», δήλωσε σχετικά ο «Μπενζεμπάμ».

Ο Μπενζεμά δεν είναι μόνος του σε αυτή την ιδέα. Συμμετέχει μαζί με τον Γάλλο μπασκετμπολίστα Ρούντι Γκομπέρ (Μινεσότα Τίμπεργουλβς), τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Αραούχο και τον Αλγερινό επιθετικό Άντι Ντελόρ, που είναι επίσης μέτοχοι στην εταιρεία.

«Ο Καρίμ Μπενζεμά ενθουσιάστηκε αμέσως με την ιδέα. Θέλει να δει να αναπτύσσονται τα νεαρά ταλέντα και να τους μεταδώσει τις εμπειρίες του», εξήγησε ο Αντρέα Μποναπερσόνα, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου. Στόχος της εταιρείας; Να αναπτύξει τα ταλέντα (είτε στον αθλητισμό, στη μουσική, στον κινηματογράφο, κ.λπ.) και να τα συνδέσει με την κοινότητα των θαυμαστών τους.

Το Trendex, που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2021, είναι μια εφαρμογή που ανακαλύπτει εκ νέου τη σχέση μεταξύ ταλέντων και θαυμαστών τους. Επιτρέπει στους χρήστες του να επενδύσουν στο δυναμικό καλλιτεχνών, αθλητών ή δημιουργών περιεχομένου που έχουν εξαιρετικά ταλέντα και να υποστηρίξουν την ανάπτυξη της καριέρας τους.

Ποντάροντας σε αναδυόμενα ταλέντα, που παρουσιάζουν εξαιρετικά προσόντα και προοπτικές, προβλέποντας την ικανότητά τους να επιτύχουν και να καθιερωθούν ως εμβληματικές προσωπικότητες του κλάδου τους σε τομείς τόσο διαφορετικούς όπως ο αθλητισμός, η μουσική, τα κοινωνικά δίκτυα ή ο κινηματογράφος, οι χρήστες του Trendex συμμετέχουν ενεργά στην ανάπτυξη της φήμης και της ελκυστικότητας των ταλέντων αυτών.

Εκτός από την επενδυτική πλατφόρμα, η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους ταλέντα σε καθημερινή βάση και να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις που τους επιτρέπουν να κερδίζουν βραβεία ανάλογα με τις επιδόσεις των ταλέντων που κατέχουν.

Με το Trendex, οι θαυμαστές μπορούν να μετατρέψουν τις γνώσεις τους για το παιχνίδι και το πάθος τους σε πραγματική πηγή εισοδήματος συμμετέχοντας σε τουρνουά και events που διοργανώνονται στην εφαρμογή, με βάση τα πραγματικά γεγονότα της ζωής των ταλέντων.

Αυτό το επενδυτικό μοντέλο επιτρέπει στους θαυμαστές να συμμετέχουν ενεργά στην ανάπτυξη της καριέρας των αγαπημένων τους ταλέντων, να παρακολουθούν τα νέα τους και να στοιχηματίζουν στις μελλοντικές τους επιδόσεις, ενώ μοιράζονται τις αναλύσεις και τις προβλέψεις τους με άλλους θαυμαστές.

Η αποστολή της πλατφόρμας είναι να βοηθήσει νεαρά ταλέντα – αθλητές ή καλλιτέχνες – να χρηματοδοτήσουν το ξεκίνημά τους και να αναπτύξουν τη δημοτικότητα και τη φήμη τους, επιταχύνοντας μια εντελώς νέα γενιά πολλά υποσχόμενων ταλέντων σε νέα επαγγέλματα.

Με περισσότερα από 150 ταλέντα υπό συμβόλαιο, από πολλά υποσχόμενους νέους αθλητές έως διεθνή αστέρια και περισσότερους από 30.000 χρήστες (με ανάπτυξη +30% κάθε μήνα), η Trendex υποστηρίζεται από κορυφαίους επενδυτές, συμπεριλαμβανομένου του διάσημου Y Combinator (πίσω από επιτυχίες όπως π.χ. AirBnB, Twitch, Coinbase, OpenSea… ) και σημαντικούς επιχειρηματίες στον τομέα της τεχνολογίας και της ψυχαγωγίας.

Κάθε εβδομάδα, δύο νέα ταλέντα από διάφορους αθλητικούς τομείς και κλάδους, συμπεριλαμβανομένου του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, παρουσιάζονται στην πλατφόρμα.
Φαίνεται πως ο Μπενζεμά δεν ξέρει μόνο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα…

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ