Κριστιάνο Ρονάλντο: Το δύσκολο αντίο και το μαύρο ρεκόρ που θα τον στοιχειώνει

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το δύσκολο αντίο και το μαύρο ρεκόρ που θα τον στοιχειώνει

Το Μαρόκο συνεχίζει την πορεία του στοΜουντιάλ 2022, καθώς, μετά την Ισπανία, ήταν η σειρά της Πορτογαλίαςνα γνωρίσει τη μεγάλη έκπληξη του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ειδικότερα, ένα γκολ του Εν Νεσιρί ήταν αρκετό για τους Αφρικανούς, που «τρελαίνουν» κόσμο.

Ένα γκολ, το οποίο ήταν και το τελευταίο που «βλέπει» ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο 37χρονος σούπερ σταρ μπήκε ως αλλαγή στο μεγάλο παιχνίδι των προημιτελικών, ωστόσο δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να «ξεμπλοκάρει» και να στείλει το ματς στην παράταση, με την Πορτογαλία να μένει έτσι εκτός συνέχειας από τη φάση των «8» και τον Ρονάλντο να ξεσπάει σε κλάματα μετά το τέλος του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν κατά πάσα πιθανότατα το τελευταίο παιχνίδι του μεγάλου CR7 σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μοιάζει σχεδόν αδύνατο να μπορέσει να αγωνιστεί στο επόμενο Μουντιάλ το 2026, καθώς τότε θα «πατάει» στα 42 του. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Κριστιάνο πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή με το εθνόσημο πριν από 19 χρόνια. Από τότε, η ιστορία έχει γράψει 196 συμμετοχές με την Πορτογαλία και 118 γκολ με την ίδια ομάδα. Τα περισσότερα από κάθε ποδοσφαιριστή σε εθνικό επίπεδο στην ιστορία του αθλήματος. Ένας «μύθος», ο οποίος χθες στο Κατάρ ίσως και να αγωνίστηκε για τελευταία φορά με το εθνόσημο στο στήθος.

Έτσι, ο Ρονάλντο θα έχει πάντα στο κεφάλι του αυτό το στοιχειωμένο στατιστικό. Αυτό το γκολ που δεν έβαλε ποτέ στα νοκ άουτ των Μουντιάλ. Παρότι είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει σε πέντε διαφορετικές διοργανώσεις Μουντιάλ, ο Ρονάλντο δεν κατάφερε ποτέ να βρει δίχτυα σε νοκ άουτ παιχνίδι.

Από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας το 2006, έως και το φετινό του Κατάρ, ο Κριστιάνο αγωνίστηκε συνολικά σε οκτώ νοκ άουτ παιχνίδια σε τελική φάση Μουντιάλ. Ο απολογισμός; 0 γκολ σε 570 λεπτά συμμετοχής, έχοντας μάλιστα και 27 απόπειρες προς την εστία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS