Κύργιος: «Βολές» κατά του Τσιτσιπά - Κανείς δεν τον συμπαθεί

Κύργιος: «Βολές» κατά του Τσιτσιπά - Κανείς δεν τον συμπαθεί

Ο Νικ Κύργιος σε συνέντευξη Τύπου έδωσε τις δικές του απαντήσεις μετά τα όσα δήλωσε για εκείνον ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όταν έληξε ο μεταξύ τους επεισοδιακός αγώνας του Wimbledon.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε λόγο για bullying και για τσίρκο, με τον Νικ Κύργιο να ρίχνει με τη σειρά του τα βέλη του στον Έλληνα τενίστα.
Αρχικά, ο Νικ Κύργιος αντέδρασε με γέλια όταν ενημερώθηκε στη συνέντευξη τύπου του ότι ο Τσιτσιπάς είπε ότι του έκανε bullying. «Δεν ξέρω τι να πω, δεν ξέρω πώς του έκανα bullying. Αυτός πετούσε μπάλες σε μένα, αυτός χτύπησε θεατή, αυτός πέταξε την μπάλα έξω από το γήπεδο. Εγώ δεν έκανα τίποτα. Με εξαίρεση το ότι πήγα μερικές φορές στον umpire, δεν έκανα τίποτα ασεβές προς τον Στέφανο σήμερα. Δεν πετούσα εγώ τις μπάλες. Δεν ξέρω τι να πω».

Ενημερώθηκε και ότι ο Τσιτσιπάς ζήτησε να δράσουν οι παίκτες για τη συμπεριφορά του: «Κι εγώ θα ήμουν στεναχωρημένος αν έχανα από κάποιον δύο εβδομάδες σερί. Μάλλον θα πρέπει πρώτα να βρει τρόπο να με νικήσει μια-δύο φορές και μετά να πάει σε αυτό».

«Απορώ γιατί έμεινε στο court. Ξέρω ότι αν είχαν αντιστραφεί οι ρόλοι, εγώ θα είχα αποβληθεί», πρόσθεσε ο Κύργιος για το περιστατικό με το χτύπημα του Τσιτσιπά προς το μέρος του.

Ο Κύργιος ρωτήθηκε και αν όλο αυτό το «τσίρκο» μπορεί να γίνει κουραστικό για αυτόν. «Εγώ αισθάνομαι υπέροχα. Το τσίρκο είχε να κάνει με αυτόν σήμερα. Εγώ αισθανόμουν υπέροχα. Αισθάνομαι μια χαρά, είμαι έτοιμος να ξαναπαίξω και αύριο. Απλά προσπαθεί να τα ρίξει σε μένα, έχει σοβαρά θέματα. Εγώ είμαι καλός στα αποδυτήρια, έχω πολλούς φίλους, για να ξέρετε. Είμαι από τους πιο συμπαθείς. Αυτόν δεν τον συμπαθούν, ας το πούμε».

«Είναι πολύ soft για να έρθει εδώ και να πει ότι του έκανα bullying. Δεν είμαστε φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό. Αν επηρεάζεται από αυτό, αν αυτό τον κρατάει πίσω, αν αυτό επηρεάζει το παιχνίδι του, τότε είναι soft», πρόσθετε.
Τέλος ρωτήθηκε αν θα προτιμούσε να του τα πει όλα αυτά ο Τσιτσιπάς στα αποδυτήρια, face to face. «Ποτέ δεν θα το κάνει αυτό. Απλά δεν καταλαβαίνω τι έκανα, δεν έκανα τίποτα εναντίον του, δεν ήμουν επιθετικός. Δεν του πετούσα μπάλες στο πρόσωπο. Δεν θεωρώ ότι υπήρχε οργή, δεν είχα οργή εναντίον του. Δεν ξέρω από πού προέρχονται όλα αυτά. Ο τύπος ήταν οργισμένος, διότι πέταξε την μπάλα εκτός σταδίου, πήγαινε προς το box του.

Κάποια τριβή υπήρχε και, προφανώς, αν χάνεις πάλι από μένα εκνευρίζεσαι. Επίσης, να πω ότι ποτέ δεν έχω κάνει τέτοια χειραψία εγώ. Ακόμα και όταν αποβλήθηκα κόντρα στον Κάσπερ Ρουντ. Κοιτάω τον κόσμο στα μάτια και λέω, μπράβο, ήσουν καλύτερος, εγώ δεν ήμουν όσο καλός χρειαζόταν. Δεν θα έρθει, λοιπόν, στα αποδυτήρια».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS