Λιονέλ Μέσι: Σε κρυπτονόμισμα μέρος του μυθικού συμβολαίου του Αργεντίνου «μάγου»

Λιονέλ Μέσι: Σε κρυπτονόμισμα μέρος του μυθικού συμβολαίου του Αργεντίνου «μάγου»

Σε εντυπωσιακό ράλι επιδίδεται το $PSG, το κρυπτονόμισμα που δημιούργησε τον Ιανουάριο του 2020 η Παρί Σεν Ζερμέν για τους οπαδούς της
Χωρίς αμφιβολία η μετακίνηση του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι η είδηση της μεταγραφικής περιόδου στο ποδόσφαιρο.

Η μεταγραφή του Αργεντινού «μάγου» στην παρισιάνικη ομάδα έχει δημιουργήσει πανδαιμόνιο στους φιλάθλους, οι οποίοι έσπευσαν να «εξαφανίσουν» τις φανέλες του από την επίσημη μπουτίκ της ομάδας με το νούμερο «30». Όμως, η γαλλική ομάδα βλέπει να ανεβαίνουν και από αλλού τα έσοδά της.


Σε εντυπωσιακό ράλι επιδίδεται το $PSG, δηλαδή το κρυπτονόμισμα που δημιούργησε τον Ιανουάριο του 2020 η Παρί Σεν Ζερμέν για τους οπαδούς της. Αυτό συμβαίνει επειδή έγινε γνωστό ότι μέρος της μυθικής αμοιβής του (41 εκατ. δολάρια ετησίως συν τα μπόνους) που θα λάβει ο Λιονέλ Μέσι θα καταβληθεί σε αυτό το κρυπτονόμισμα.

Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο γαλλικός σύλλογος τονίζοντας ότι πρόκειται για μία κίνηση που εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να είναι «ένα από τα πιο καινοτόμα και avant garde εμπορικά σήματα στην αγορά του παγκόσμιου αθλητισμού».

Ο Μαρκ Άρμστρονγκ, διευθυντικό στέλεχος της PSG, υπογράμμισε ότι το $PSG Fan Tokens, που στηρίζεται στην τεχνολογία της Socios.com, έχει βοηθήσει τον σύλλογο να δημιουργήσει μία σημαντική πηγή εσόδων.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS