Λίβερπουλ: Ο Κώστας Τσιμίκας πέτυχε ακόμη ένα σπουδαίο επίτευγμα

Λίβερπουλ: Ο Κώστας Τσιμίκας πέτυχε ακόμη ένα σπουδαίο επίτευγμα

Ο Έλληνας μπακ σημείωσε ακόμη ένα μεγάλο και ιδιαίτερο επίτευγμα τη φετινή σεζόν.


O Κώστας Τσιμίκας πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Λίβερπουλ, παίρνει συνέχεια χρόνο συμμετοχής, ενώ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιούργκεν Κλοπ, που μιλάει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Παράλληλα, έχει γίνει ένας από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές της κερκίδας στο Άνφιλντ, αλλά και γενικότερα στις τάξεις των οπαδών των Reds, με τους περισσότερους να θέλουν να τον βλέπουν ακόμη και βασικό αντί του Άντι Ρόμπερτσον.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, σε όσα παιχνίδια έχει αγωνιστεί η Λίβερπουλ μετράει μόνο νίκες, ενώ έχει και δυο ασίστ, με τις μετοχές του να έχουν ανέβει κατακόρυφα τους τελευταίους μήνες. Οι εμφανίσεις του, αλλά και η παρουσία του στους κόκκινους τον έφεραν μπροστά σε ακόμη ένα σπουδαία επίτευγμα, έστω κι αν αυτό είναι εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ ξεπέρασε τους 1.000.000 followers στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγινε ένας από τους ελάχιστους Έλληνες αθλητές που καταφέρνουν κάτι τέτοιο. Συγκεκριμένα, ο «Τσίμι» είναι στην τρίτη θέση ανάμεσα στους Έλληνες αθλητές στο Instagram, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι στην κορυφή με 11.200.000 ακόλουθους και πολύ μακριά από οποιονδήποτε άλλον Έλληνα, ενώ στη δεύτερη θέση ειναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς με 1.400.000 followers.

Για να καταλάβει κανείς το επίτευγμα του Τσιμίκα, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έχει ακόμη 919.000, ενώ ο έτερος αδερφός των Αντετοκούνμπο, ο Κώστα έχει 850.000 ακόλουθους.

Δείτε την ανάρτηση του Τσιμίκα

tsimikas anartisi

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS