Λύτρωση στο 90 για την ΑΕΚ

Λύτρωση στο 90 για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ επικράτησε 2-1 στους Ζωσιμάδες με γκολ του Νορντίν Άμραμπατ και του Εβγέν Σάκχοφ . Απο την πλευρά του Πας Γιάννινα με κερδισμένο πέναλτι του Περέα ο Εραμούσπε άνοιξε το σκορ .

Πιο συγκεκριμένα,η ομάδα των Ιωαννίνων χρειάστηκε μόλις 15 δευτερόλεπτα για να κάνει το 1-0 με το κερδισμένο πέναλτι του Περέα,την εκτέλεση ανέλαβε ο Εραμούσπε ο οποίος έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Στάνκοβιτς. Η ένωση με αρκετά αμυντικά προβλήματα κατάφερε στο 9 λεπτό μετά την κακή απομάκρυνση του Κάργα να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με ένα εκπληκτικό σουτ απο τα πόδια του Άμραμπατ. Στο 18’ ο τερματοφύλακας των Ιωαννίνων έκανε μια τρομερή διπλή επέμβαση και απέτρεψε την ομάδα του από το γκολ.

Τα προβλήματα για την ΑΕΚ συνεχίστηκαν και στο δεύτερο ημίχρονο . Την κατοχή είχε πλέον ο Πας. Ο Αργύρης Γιαννίκης έβλεπε την ομάδα του να μην έχει καθόλου ρυθμό και έλεγχο και πέρασε στην πρώτη του αλλαγή,αυτό έφερε και αλλαγή στο σύστημα και έπαιζε πλέον με 4-4-2. Στο διάστημα αυτό η ομάδα των Ιωαννίνων έκανε αρκετές ευκαιρίες . Στο 79 περνάει στον αγωνιστικό χώρο ο Σακχοφ στην θέση του Πέτρου Μάνταλου και ο λαζαρος ρότα . Στο 90 ο Σακχοφ διαμορφώνει το παιχνίδι σε 1-2 με ενα σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον αμυντικό του Πας και έπειτα βρέθηκε στα δίχτυα . Στα λεπτά των καθυστερήσεων ο Αραούχο είχε ενα δοκάρι ενώ πάνω στην φάση δέχτηκε και ενα αρκετά σκληρό μαρκάρισμα το οποίο δόθηκε αουτ.

Η ένωση υποδέχεται την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου την Κηφισιά για τον αγώνα κυπέλλου και την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό .

Της Εβελίνας Χαλάτση

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS