Μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan Super League 1 παρέμεινε ο ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση της 21ης αγωνιστικής.
Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κυριάρχησε στο Περιστέρι αλλά κατάφερε να κερδίσει τον Ατρόμητο με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά από παίκτες που είχαν περάσει ως αλλαγή στο γήπεδο.
Στο 89' ο Σβαμπ έγραψε το 0-1 και στο 90+3' ο Κωνσταντέλιας κατάλαβε έγκαιρα το λάθος του Τσιντώτα, τον κρέμασε, και πέτυχε το 0-2! Ο ΠΑΟΚ έφτασε στους 50 βαθμούς και προσπέρασε την ΑΕΚ η οποία είχε ανέβει προσωρινά στην κορυφή μετά τη νίκη (4-2) επί του Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Η Ένωση έφτασε στο 3-1 από το πρώτο μέρος με 2 γκολ του Πόνσε και στην επανάληψη σκόραρε και ο Λιβάι Γκαρσία ο οποίος επέστρεψε λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και δείχνει "καυτός".
Το παιχνίδι της αγωνιστικής διεξήχθη στο Απόστολος Νικολαϊδης. Ο Παναθηναϊκός πέτυχε την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι μετά τα περσινά πλέι οφ αφού επικράτησε 2-0 του Ολυμπιακού.
Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη του Φατίχ Τερίμ σε ντέρμπι. Για τους νικητές βρήκαν δίχτυα ο Μπερνάρ και ο Γερεμέγεφ ενώ πολύ καλός ήταν ο Μπακασέτας. Ο Παναθηναϊκός είναι στο -3 από την κορυφή σε αντίθεση με τον μπερδεμένο και άστοχο Ολυμπιακό που είναι πλέον στο -9.
Ο Άρης έχασε μοναδική ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από τον 4ο Ολυμπιακό αφού έμεινε στο 1-1 με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες. Προηγήθηκε αλλά... πληγώθηκε στις καθυστερήσεις από τον Άλεξιτς.
Στην εξάδα επέστρεψε η Λαμία που κέρδισε 4-1 τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα ενώ η Κηφισιά με τον Κώστα Μπράτσο πλέον στον πάγκο της πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα αφού επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ.
Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής ο Βόλος έμεινε στο 1-1 με τον Παναιτωλικό.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (21η αγωνιστική)
ΒΟΛΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-1
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ 1-1
ΟΦΗ - ΚΗΦΙΣΙΑ 1-2
ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 4-2
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΑΜΙΑ 1-4
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ 0-2
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-0
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (21Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
- ΠΑΟΚ 50
- ΑΕΚ 48
- Παναθηναϊκός 47
- Ολυμπιακός 41
- Αρης 34
- Λαμία 30
- Αστέρας Τρίπολης 29
- Ατρόμητος 23
- Πανσερραϊκός 23
- ΟΦΗ 20
- Βόλος 16
- Παναιτωλικός 15
- Κηφισιά 15
- ΠΑΣ Γιάννινα 12
- Από τον Ολυμπιακό έχει αφαιρεθεί 1 βαθμός.
H EΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (22Η)
Σάββατο 10 Φεβρουαρίου
Oλυμπιακός – ΟΦΗ (5.30μμ)
ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης (7μμ)
Παναιτωλικός – Ατρόμητος (7.30μμ)
Κυριακή 11 Φεβρουαρίου
Κηφισιά – Βόλος (4μμ)
Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός (5μμ)
Λαμία – Αστέρας Τρίπολης (7.30μμ)
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (8μμ)