Ιωάννα Μαλέσκου και Μάριο Χεζόνια ανταλλάσσουν... καρδιές μέσω Instagram -Φουντώνουν οι φήμες για ειδύλλιο [εικόνες]

Ιωάννα Μαλέσκου και Μάριο Χεζόνια ανταλλάσσουν... καρδιές μέσω Instagram -Φουντώνουν οι φήμες για ειδύλλιο [εικόνες]

Το ειδύλλιο ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και τον Μάριο Χεζόνια φαίνεται πως έχει αρκετά επεισόδια ακόμα.

Απαντήσεις για το αν είναι ζευγάρι ακόμα δεν έχουν δοθεί, αφού και η ίδια δεν θέλησε να επιβεβαιώσει, ούτε να διαψεύσει τη φημολογία, αλλά αμφότεροι συνεχίζουν το διαδικτυακό τους... παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ανάρτησε κάποιες φωτογραφίες στο Instagram από τη συνέντευξή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και σχεδόν άμεσα ο Κροάτης παίκτης του Παναθηναϊκού φρόντισε να εκφράσει και πάλι τον θαυμασμό του, σχολιάζοντας απλά με μια πράσινη καρδιά.

Μάλιστα, η Ιωάννα Μαλέσκου δεν άφησε αναπάντητη την αντίδραση του άσου του «τριφυλλιού», καθώς απάντησε από την πλευρά της με δύο πράσινες καρδιές.

jezonia maleskou kardies.jpg

Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε τη σχέση της με τον Χεζόνια
Η Ιωάννα Μαλέσκου προσπάθησε να αποφύγει τις επίμονες ερωτήσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Μάριο Χεζόνια, τον οποίο της… προξενεύουν εδώ και καιρό οι οπαδοί του Παναθηναϊκού προκειμένου να παραμείνει στην Αθήνα.

«Είναι ένας εξαιρετικός αθλητής. Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό. Μεγάλο απόκτημα. Θεωρούν ότι εγώ είμαι η μόνη λύση για να μείνει. Συνεχίζουν να μου στέλνουν οπαδοί μηνύματα…», είπε αρχικά γελώντας και πρόσθεσε: «Δεν θα σου επιβεβαιώσω, ούτε θα σου διαψεύσω κάτι».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS