Μαρία Σάκκαρη για αποκλεισμό από Roland Garros: Εδώ με έκραζαν όταν έχανα σε ημιτελικούς και τελικούς από τοπ παίκτριες

Μαρία Σάκκαρη για αποκλεισμό από Roland Garros: Εδώ με έκραζαν όταν έχανα σε ημιτελικούς και τελικούς από τοπ παίκτριες

Φανερά απογοητευμένη ήταν η Μαρία Σάκκαρη στις δηλώσεις της στο Eurosport μετά τον αποκλεισμό της στον πρώτο γύρο του Roland Garros από την Καρολίνα Μούχοβα.

Η Ελληνίδα τενίστρια προσπαθεί να συνειδητοποιήσει το πρόωρο «αντίο» από τη διοργάνωση και να συγκεντρωθεί στον επόμενο στόχο, καθώς τώρα θα ξεκουραστεί για λίγες ημέρες και θα ξεκινήσει προετοιμασία για την σεζόν στο γρασίδι.

Οι δηλώσεις

«Είχα πολύ δύσκολη κλήρωση εξ αρχής είναι η αλήθεια. Η δυσκολότερη ίσως που θα μπορούσε να μου τύχει από τις unseeded, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Είμαι παίκτρια με ένα υψηλό επίπεδο. Επρεπε να έχω βρει περισσότερες λύσεις ομως στο γήπεδο. Να μπορούσα να είχα αντιμετωπίσει λίγο καλύτερα το άγχος. Είναι λίγο φρέσκο όλο αυτό και είναι δύσκολο να πω τι πήγε στραβά. Είχα ξεκινήσει καλά το παιχνίδι και θα μπορούσα να το διαχειριστώ καλύτερα» ανέφερε για το παιχνίδι η Σάκκαρη στο Eurosport.

Στην ερώτηση για το πώς θα συνεχιστεί η σεζόν, σχολίασε: «Δεν μπορώ να πω πολλά για το μέλλον. Σίγουρα θέλω λίγες μέρες ξεκούρασης, να ηρεμήσει το κεφάλι και θα ξεκινήσω τα παιχνίδια στο γρασίδι. Το πού θα ξεκινήσει δεν το έχω αποφασίσει. Η σεζόν συνεχίζεται, δεν υπάρχει κάτι παραπάνω».

Η κριτική

Στη συνέχεια απάντησε φανερά ενοχλημένη για τον αποκλεισμό από μία unseeded παίκτρια και για την κριτική που θα της ασκηθεί (δεν ακούγεται η ερώτηση, ωστόσο από την απάντησή της αυτό προκύπτει), πως υπάρχει μερίδα του κόσμου που της έκανε κριτική ακόμη και μετά από ήττες σε τελικούς απέναντι σε τοπ παίκτριες, επομένως δεν θα της προκαλούσε έκπληξη.

«Στα τελευταία δύο τουρνουά έχασα από την Βοντρούσοβα που έχει παίξει τελικό grand slam και την Μούχοβα που λόγω τραυματισμού έχει πέσει στην κατάταξη. Σίγουρα θα χάσω από παίκτριες χαμηλότερο ranking μέσα στη χρονιά. Εδώ με έκραζαν όταν έχανα σε τελικούς και ημιτελικούς που δεν της χάνω από μικρές παίκτριες, αλλά από τοπ, γι’ αυτό και διαφωνώ. Αλλά θα τύχει να χάσεις και άσχετα από το ranking» απάντησε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS