Η Μαρία Σάκκαρη γράφει ιστορία και ανεβαίνει στο No.7 του κόσμου

Η Μαρία Σάκκαρη γράφει ιστορία και ανεβαίνει στο No.7 του κόσμου

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να προχωρήσει μακριά στο Indial Wells, ωστόσο τη Δευτέρα θα σημειώσει νέο ρεκόρ καριέρας. Μετά την ήττα της Ονς Ζαμπέρ από την Πάουλα Μπαντόσα (6-3, 6-3) στα ημιτελικά του BNP Paribas Open, η Μαρία Σάκκαρη θα ανέβει δύο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και θα είναι το νέο Νο.7, μία θέση που δεν έχει, φυσικά, φτάσει ποτέ άλλη Ελληνίδα τενίστρια.

Η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε φέτος στον πρώτο γύρο του Indian Wells κάτι που είχε συμβεί και το 2019, έτσι δεν έχασε κανέναν βαθμό. Στη βαθμολογία που θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Δευτέρα πέρα από εκείνους του Indian Wells του 2019 θα αφαιρεθούν και οι βαθμοί από το Roland Garros του 2020, από το Linz Open και το Tianjin Open του 2019. Έτσι, έρχονται πολλές ανακατατάξεις στη βαθμολογία και σε συνδυασμό με την ούτως ή άλλως εξαιρετική χρονιά που πραγματοποιεί φέτος η Σάκκαρη θα την οδηγήσει στο Νο7 της Παγκόσμιας κατάταξης. Σημειώνεται ότι στο τέλος της περσινής σεζόν η 26χρονη πρωταθλήτρια ήταν στο Νο 22.

Επόμενος στόχος της Σάκκαρη είναι η εξασφάλιση της συμμετοχής της στο WTA Finals της Γουαδαλαχάρα (10-17/11). Η Μαρία Σάκκαρη θα έχει την ευκαιρία να σφραγίσει την πρόκριση της, κάνοντας μία καλή πορεία στο τουρνουά της Μόσχας αυτή την εβδομάδα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS