Η μεγάλη αλλαγή στο τένις μετά τις φωνές για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Η μεγάλη αλλαγή στο τένις μετά τις φωνές για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένα από τα ανερχόμενα brands στο παγκόσμιο τένις. Ο 23χρονος Ελληνας τενίστας είναι η αλήθεια πάντως ότι στα τελευταία μεγάλα τουρνουά είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από συναθλητές του και φιλάθλους. Ο λόγος για τα toilet breaks.

Οι άνθρωποι της ATP έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε σημαντικές αλλαγές στο τένις τον Δεκέμβριο, μεταξύ των οποίων τα χρονικά όρια στα toilet breaks.

Όπως διαρρέουν οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας, θα γίνουν αλλαγές που έχουν να κάνουν με τα χρονικά όρια στα toilet breaks, καθώς και στα ιατρικά timeouts.

Επηρεασμένοι από όλο τον… ντόρο που δημιουργήθηκε μέσα στο καλοκαίρι (μεταξύ των οποίων και οι αντιδράσεις εις βάρος του Στέφανου Τσιτσιπά) και κορυφώθηκε στο US Open, τα ηγετικά μέλη της ΑΤΡ αποφάσισαν να αλλάξουν τον χάρτη των κανονισμών.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι στιγμής, πρώτη και μεγάλη αλλαγή θα είναι στα toilet breaks, μιας και ο τωρινός κανονισμός είναι ασαφής και ανούσιος.

Συγκεκριμένα, θα μπει χρονικό όριο για το πόση ώρα θα χρησιμοποιεί ο κάθε τενίστας που θα καλεί το toilet break μετά από set. Μέχρι σήμερα, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Αλλαγές θα γίνουν και στα medical timeouts των αθλητών, χωρίς ακόμη να είναι γνωστό τι ακριβώς θα διαφοροποιηθεί σε σχέση με όλα όσα ισχύουν τώρα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS