Μέσι: Ντόμινο εξελίξεων στην Μπαρτσελόνα -Εκτακτο Συμβούλιο της διοίκησης, οι πρώτες αντιδράσεις

Μέσι: Ντόμινο εξελίξεων στην Μπαρτσελόνα -Εκτακτο Συμβούλιο της διοίκησης, οι πρώτες αντιδράσεις

Η ενδεχόμενη αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι δημιουργεί ντόμινο εξελίξεων όχι μόνο στην Μπαρτσελόνα, αλλά και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ με έξι Χρυσές Μπάλες στην κατοχή του, ζήτησε με πλήρη επισημότητα από την διοίκηση της Μπαρτσελόνα να αποχωρήσει από τον σύλλογο έπειτα από 20 χρόνια παρουσίας, από 34 τίτλους και 634 γκολ σε 731 αγώνες με τον σύλλογο. Ο ίδιος φαίνεται να ισχυρίζεται πως μπορεί να ενεργοποιήσει τον όρο που τον αφήνει ελεύθερο από την ομάδα, ενώ οι διοικούντες υποστηρίζουν ότι η προθεσμία έληξε στις 30 Μαΐου.

Η διοίκηση των Μπλαουγκράνα συγκάλεσε έκτακτη Γενική Συνέλευση για τις επόμενες ώρες, από το αποτέλεσμα της οποίας θα σηματοδοτηθεί η αντίδραση στη βόμβα που έριξε ο Αργεντινός. Έτσι κι αλλιώς ο Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου βρίσκεται σε εξαιρετική δυσχερή θέση. Οι εκλογές είναι μπροστά για την διοίκηση, αλλά όπως δήλωσε και πρόσφατα ο Καταλανός δεν έχει διάθεση παραίτησης.

Με αυτό το ποσό φέρεται να πουλά τον Μέσι η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει τοποθετηθεί δημοσίως για την είδηση – βόμβα του αιτήματος αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι από τον σύλλογο μέσω FAX, αλλά φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Ο σύλλογος διαφωνεί ότι ο Μέσι μπορεί να φύγει ως ελεύθερος, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, ούτε πρόκειται να ζητήσει τα 700 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας αποδέσμευσης. Σύμφωνα με τον καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό «RAC1», λοιπόν, η Μπαρτσελόνα δέχεται να παραχωρήσει τον Μέσι, αλλά ΜΟΝΟ αν γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου. Η τιμή του, δηλαδή, να ξεπεράσει τα 222 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε η Παρί Σεν Ζερμέν το 2017 για να πάρει τον Νεϊμάρ, πληρώνοντας την ρήτρα αποδέσμευσης του Βραζιλιάνου.

Η ανάρτηση Πουγιόλ για Μέσι και η αντίδραση Σουάρεζ

Την υποστήριξή του στον Λιονέλ Μέσι που αποχωρεί από τη Μπαρτσελόνα μετά από δύο δεκαετίες εξέφρασε μέσω Twitter ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός των Καταλανών, Κάρλες Πουγιόλ. «Σεβασμός και θαυμασμός, Λίο! Έχεις όλη τη στήριξη μου, φίλε» ήταν το μήνυμα του στο Twitter.

Ο κολλητός φίλος και συμπαίκτης του Αργεντινού στους Μπλαουγκράνα, Λουίς Σουάρεζ, σχολίασε με χειροκρότημα την ανάρτηση για την αποχώρηση του Αργεντινού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολλανδός νέος προπονητής της ομάδας από τη Βαρκελώνη, Ρόναλντ Κούμαν, πήρε τηλέφωνο τον Ουρουγουανό και μέσα σε ολιγόλεπτη συνομιλία του ζήτησε να βρει ομάδα καθώς δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Συνθήματα κατά Μπαρτομέου έξω από το Καμπ Νόου

«Μπαρτομέου, παραιτήσου» ήταν το κεντρικό σύνθημα. Η σχέση του Λιονέλ Μέσι με τη διοίκηση είναι εδώ και μήνες στο χειρότερο σημείο. Ο Αργεντινός τη θεωρεί υπεύθυνη για την κακή πορεία των τελευταίων ετών, καθώς και για το γεγονός ότι άφηνε εκτεθειμένες τους παίκτες προσπαθώντας η ίδια να κρυφτεί.

https://twitter.com/victor_nahe/status/1298331496646938625?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1298331496646938625%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fspor%2Fmesi-exelixeon-mpartselona-symboylio-antidraseis

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ