Μετά τη Νιούκαστλ, οι Σαουδάραβες θέλουν να αγοράσουν και την Ίντερ -Δίνουν 1 δισ. ευρώ!

Μετά τη Νιούκαστλ, οι Σαουδάραβες θέλουν να αγοράσουν και την Ίντερ -Δίνουν 1 δισ. ευρώ!

Μετά την αγορά της Νιούκαστλ, ο σαουδαραβικός επενδυτικός όμιλος «PIF» θέλει να αγοράσει και την Ίντερ, ενώ κινείται για την επένδυση σε ομάδες σε ολόκληρο τον κόσμο!

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, οι νέοι ιδιοκτήτες της Νιουκάστλ είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν μέχρι και ένα δισεκατομμύριο ευρώ (!), προκειμένου να πείσουν τον Κινέζο πρόεδρο της Ιντερ, Στίβεν Ζανγκ να τους πουλήσει την πλειοψηφία των μετοχών του.

Με την αγορά της Νιούκαστλ από το Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων (PIF), η Σαουδική Αραβία ξεκίνησε τις επενδύσεις της στο ποδόσφαιρο και είναι είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά. Η Ιντερ αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα και ο Ζανγκ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο πώλησης των «νερατζούρι».

Πάντως, το Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων, το οποίο είναι και το κυρίαρχο επενδυτικό ταμείο της Σαουδικής Αραβίας, σκέφτεται να επενδύσει και άλλες γωνιές του πλανήτη, καθώς φέρεται να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για την αγορά τόσο της Μαρσέιγ, όσο κι ενός συλλόγου από τη Βραζιλία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ