Μουντιάλ 2022: Η FIFA άνοιξε έρευνα για όσα έγιναν στη «μάχη» της Αργεντινής με την Ολλανδία

Μουντιάλ 2022: Η FIFA άνοιξε έρευνα για όσα έγιναν στη «μάχη» της Αργεντινής με την Ολλανδία

Αργεντινή και Ολλανδία έδωσαν το βράδυ της Παρασκευής μια πρωτοφανή και για το επίπεδο του Μουντιάλ «μάχη» αφού δισεκατομμύρια κόσμος παρακολούθησε το παιχνίδι με κομμένη την ανάσα.

Βέβαια εκτός από το θέαμα είχαμε και αρκετές εντάσεις, γεγονός που έφερε την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA να κινήσει διαδικασίες κατά της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Αργεντινής και της Ολλανδίας.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA διεξάγει έρευνα για τα συμβάντα μετά το τέλος της αναμέτρησης της Ολλανδίας με την Αργεντινή για την προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία καλεί τις δύο ομάδες για πιθανή παραβίαση του άρθρου 12 (Απρεπής συμπεριφορά ποδοσφαιριστών και αξιωματούχων) ενώ επιπροσθέτως οι Αργεντινοί καλούνται ενώπιον της Επιτροπής και για το άρθρο 16 (τήρηση τάξης κατά την διάρκεια αγώνα).

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA κίνησε διαδικασία κατά της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Αργεντινής για πιθανές παραβιάσεις των άρθρων 12 (Ακατάλληλη συμπεριφορά παικτών και αξιωματούχων) και 16 (Τάξη και ασφάλεια σε αγώνες) του Πειθαρχικού Κώδικα της FIFA κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA Ολλανδίας vs. Αργεντινή, αγώνας που έγινε στις 9 Δεκεμβρίου».

«Επιπλέον, η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA έχει κινήσει διαδικασία κατά της Ολλανδικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για πιθανές παραβάσεις του άρθρου 12 του Πειθαρχικού Κώδικα της FIFA σε σχέση με τον ίδιο αγώνα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ