Μουντιάλ 2022: Σε φάση αποσυναρμολόγησης το στάδιο 974 - «Λύθηκε» και οδεύει προς Ουρουγουάη για το 2030

Μουντιάλ 2022: Σε φάση αποσυναρμολόγησης το στάδιο 974 - «Λύθηκε» και οδεύει προς Ουρουγουάη για το 2030

Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκφράσει η Ουρουγουάη, η οποία μαζί με Αργεντινή, Παραγουάη και Χιλή έχει καταθέσει πρόταση συνδιοργάνωσης του Μουντιάλ του 2030.


Σε φάση αποσυναρμολόγησης είναι το «Stadium 974», με τον τελευταίο αγώνα που φιλοξενήθηκε σε αυτό για το Μουντιάλ 2022 να είναι το παιχνίδι της Βραζιλίας με τη Νότια Κορέα.

Το καινοτόμο γήπεδο που συνίσταται από 974 κοντέινερ πλοίων, εξ ου και η ονομασία του ως φόρος τιμής στη βιομηχανική ιστορία της περιοχής, αποτέλεσε μία από τις ατραξιόν του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά αυτή ίσως να μην είναι η τελευταία φορά που το αντικρίζουμε στη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκφράσει η Ουρουγουάη, η οποία μαζί με Αργεντινή, Παραγουάη και Χιλή έχει καταθέσει πρόταση συνδιοργάνωσης του Μουντιάλ του 2030, μια διαδικασία που βρίσκει συμμέτοχη επίσης και την Ελλάδα στο πλευρό Αιγύπτου και Σαουδικής Αραβίας.

Πρόκειται για μια κίνηση που λειτουργεί ως «διαπραγματευτικό όπλο» των Ουρουγουανών, ώστε να κερδίσουν πόντους για την πρόταση των χωρών της Λατινικής Αμερικής, έχοντας στην ατζέντα τους το υπερσύγχρονο και πρωτοποριακό «974».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ