Μουντιάλ 2022: Φίλαθλος της Αργεντινής «τα πέταξε έξω» στις κερκίδες μετά τη νίκη στον τελικό

Μουντιάλ 2022: Φίλαθλος της Αργεντινής «τα πέταξε έξω» στις κερκίδες μετά τη νίκη στον τελικό

Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασαν οι οπαδοί της Αργεντινής, και αυτοί που ήταν στο γήπεδο του Κατάρ και αυτοί που παρακολουθούσαν τον αγώνα πίσω στην πατρίδα, όταν ο Γκονζάλο Μοντιέλ πέτυχε το πέναλτι που χάρισε στην «αλμπισελέστε» το κύπελλο του Μουντιάλ 2022 στον συγκλονιστικό τελικό με την Γαλλία την Κυριακή (18/12).

Μια γυναίκα, μάλιστα, ξέχασε όλες τις προειδοποιήσεις και τις απειλές για σύλληψη σε περίπτωση «ελαφρών» ενδυμασιών, και αποφάσισε να «τα πετάξει έξω» για να πανηγυρίσει τη μεγάλη νίκη της Αργεντινής.

Για κακή της τύχη, δε, καθώς ήταν στην πρώτη γραμμή των κερκίδων, η κάμερα κατέγραψε τους ξέφρενους πανηγυρισμούς της οι οποίοι εντοπίστηκαν άμεσα από χρήστες των social media που φρόντισαν να αναδημοσιεύσουν τα πλάνα.

Βέβαια το προηγούμενο με την πρώην Μις Κροατία που έκανε θραύση στις εξέδρες των γηπέδων του Κατάρ με τις σούπερ σέξι εμφανίσεις της και παρόλα αυτά δεν συνελήφθη, ενδεχόμενως να γλιτώσει την θερμόαιμη Αργεντινή από μπελάδες με τη δικαιοσύνη του Κατάρ.

Πριν την έναρξη του Μουντιάλ 2022 ο οργανισμός τουρισμού του Κατάρ είχε προειδοποιήσει τους επισκέπτες ότι «τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες πρέπει να δείξουν σεβασμό για τον τοπικό πολιτισμό αποφεύγοντας υπερβολικά αποκαλυπτικές αμφιέσεις σε δημόσιο χώρο».

«Γενικά συστήνουμε σε άνδρες και γυναίκες να έχουν καλυμμένους τους ώμους και τα γόνατά τους» πρόσθετε τότε ο οργανισμός τουρισμού του Κατάρ, «συμβουλή» για την οποία αδιαφόρησε εντελώς η οπαδός της Αργεντινής.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS