Μουρίνιο: Πρόταση «μαμούθ» από τη Σαουδική Αραβία για να αναλάβει την Αλ Νασρ ή την εθνική - Του δίνουν 120 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια

Μουρίνιο: Πρόταση «μαμούθ» από τη Σαουδική Αραβία για να αναλάβει την Αλ Νασρ ή την εθνική - Του δίνουν 120 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια

Μια πρόταση «μαμούθ» έχει γίνει στον Ζοσέ Μουρίνιο από τη Σαουδική Αραβία, προκειμένου να αναλάβει την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο ή την εθνική της ομάδα, με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν τα 60 εκατ. ευρώ.

Οι Σαουδάραβες φαίνεται πως είναι έτοιμοι να τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή της ιστορίας.

Σύμφωνα με την «Corriere Dello Sport», εκπρόσωποι του αραβικού κράτους έχουν καταθέσει πρόταση προς τον Πορτογάλο τεχνικό της Ρόμα, προσφέροντάς του 120 εκατομμύρια ευρώ για 2 χρόνια, ώστε να αναλάβει είτε την εθνική ομάδα της χώρας, είτε την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ιταλικό Μέσο αναφέρει πως αναπόφευκτα ο Μουρίνιο με τους συνεργάτες του σκέφτονται σοβαρά αυτήν την προοπτική, αλλά θα πρέπει πρώτα να διαπραγματευτεί με τη διοίκηση των Τζιαλορόσι, στους οποίους έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Αυτήν τη στιγμή, η θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Σαουδικής Αραβίας είναι κενή, μετά την αποχώρηση του Ερβέ Ρενάρ στο φινάλε του Μουντιάλ, ενώ στην τεχνική ηγεσία της Αλ Νασρ παραμένει ο Ρουντί Γκαρσιά, αν και φαίνεται πως οι Σαουδάραβες ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του.

Φυσικά, οι δύο Πορτογάλοι, CR7 και «Special One», έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν την τριετία 2010 - 2013 στη Ρεάλ Μαδρίτης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS