Τζόκοβιτς: Αγνωστο αν προπονήθηκε, εξαφανίστηκε το όνομά του από τον πίνακα -Τι θα γίνει με την απόφαση απέλασης

Τζόκοβιτς: Αγνωστο αν προπονήθηκε, εξαφανίστηκε το όνομά του από τον πίνακα -Τι θα γίνει με την απόφαση απέλασης

Το θρίλερ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς καλά κρατεί, καθώς ένα νέο περίεργο περιστατικό ήρθε να προστεθεί στην υπόθεση.

Και αυτό διότι όπως αναφέρει το theage.com, το όνομα του Σέρβου σούπερ σταρ... εξαφανίστηκε από τον πίνακα με τις προγραμματισμένες προπονήσεις της ημέρας, που θα λάμβαναν χώρα στο Melbourne Park το απόγευμα της Παρασκευής, εν όψει της έναρξης του Australian Open.

Ωστόσο, δεν είναι σαφές τι συνέβη, την ώρα που ο Νο1 τενίστας στον κόσμο πραγματοποίησε μία άλλη προπόνηση στο «Rod Laver Arena» νωρίτερα μέσα στη μέρα, με το «theage» να αναφέρει το σενάριο ο Τζόκοβιτς να έδωσε το παρών στο δικαστήριο, προκειμένου να προετοιμαστεί για τις εξελίξεις που μέλλονται.

Τι συνέβη και «εξαφανίστηκε» το όνομά του

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Τζόκοβιτς αναμενόταν στο «Rod Laver Arena» για την προγραμματισμένη προπόνησή του, όπου μάλιστα τα ΜΜΕ θα είχαν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν για 15 λεπτά, στις 14:30 ώρα Αυστραλίας.

Ωστόσο, το όνομα του Σέρβου τενίστα μυστηριωδώς αφαιρέθηκε από τη λίστα των παικτών που έχουν προγραμματίσει προπόνηση. Την ίδια ώρα, η εσωτερική οθόνη του γηπέδου δεν δείχνει πλέον ζωντανά πλάνα από το court, ως εκ τούτου παραμένει αβέβαιο το τι έχει συμβεί.

Εντωμεταξύ, άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με την απόφαση για την απέλασή του. Θα ανακοινώσει την απόφασή του για το αν θα απελάσουν τον Νο 1 τενίστα στον κόσμο ή οχι σήμερα ο Αυστραλιανός υπ. Μετανάστευσης; Κανείς δεν ξέρει. Ολα είναι στον αέρα σε ένα θρίλερ που έχει κουράσει και από τις δυο πλευρές.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS