Mυθικός Τσιτσιπάς - Στον τελικό του Roland Garros

Mυθικός Τσιτσιπάς - Στον τελικό του Roland Garros

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε σπουδαία πρόκριση για τον τελικό του Roland Garros κερδίζοντας με 3-2 σετ (3-6, 3-6, 6-4, 6-4 και 3-6) τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ! Και το πέτυχε για πρώτη φορά στην καριέρα του, όπως και στην ιστορία του ελληνικού τένις καθώς κανείς άλλος συμπατριώτης του δεν είχε φτάσει ποτέ ξανά σε τελικό grand slam.

Σε ένα σπουδαίο ματς που κράτησε πάνω από 3,5 ώρες, απέναντι στον εξαιρετικό Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 2-0 σετ, ισοφαρίστηκε από τον Γερμανό και τελικά πήρε το κρίσιμο σετ που τον έστειλε στον τελικό της Κυριακής (16:00 ώρα Ελλάδος) απέναντι στον Ναδάλ ή τον Τζόκοβιτς.

Ο Tσιτσιπάς πραγματοποίησε μία εξαιρετική και μεστή εμφάνιση, γύρισε και κατέκτησε το δεύτερο σετ από το 3-0 στο 6-3 και μπορεί στη συνέχεια να κουράστηκε και να έχασε 2 σετ, όμως στο τέλος ήταν αυτός που πανηγύρισε μία ιστορική στιγμή. Ο 22χρονος έγινε ο πρώτος Έλληνας που φτάνει σε τελικό grand slam, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή σεζόν του στο χώμα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ