NBA: Ο Κόμπι Μπράιαντ στο Hall of Fame -Συγκινητική τελετή με Βανέσα και Τζόρνταν [βίντεο]

NBA: Ο Κόμπι Μπράιαντ στο Hall of Fame -Συγκινητική τελετή με Βανέσα και Τζόρνταν [βίντεο]

Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η τελετή εισόδου του Κόμπι Μπράιαντ στο Hall of Fame, με τον Μάικλ Τζόρνταν να βρίσκεται στο πλευρό της Βανέσα Μπράιαντ και τη χήρα του αδικοχαμένου σταρ να απευθύνει μια συγκινητική ομιλία.

Αν και ο Μάικλ Τζόρνταν δεν πήρε τον λόγο, στάθηκε δίπλα στη Βανέσα Μπράιαντ η οποία απευθυνόμενη στον θρύλο του NBA τόνισε αρχικά: «Ο Κόμπι σε θαύμαζε. Το να είσαι εδώ, σημαίνει πολλά για εμάς»

«Μακάρι ο άνδρας μου να ήταν εδώ για να λάβει αυτό το βραβείο. Και αυτός και η Τζίτζι άξιζαν να βρίσκονται εδώ για να παρακολουθήσουν την τελετή. Είναι σαν να τον βλέπω να παίρνει το βραβείο και να λέει τα δικά του. Δεν θα υπάρξει άλλος σαν τον Κόμπι. Ήταν μοναδικός. Τα στατιστικά του μιλούν από μόνα τους, δεν έκοψε ποτέ δρόμο όταν κάτι αφορούσε το μπάσκετ. Τον θυμάμαι να λέει ότι ο κόσμος έβαλε στην άκρη κάποια χρήματα για να τον δει, ίσως για μία φορά, δεν ήθελε να μένει εκτός αγώνων. Το σημαντικότερο κατόρθωμά του ήταν ότι έγινε ο καλύτερος πατέρας για τα κορίτσια του. Σε κάθε ζωή, πάλι εσένα θα διάλεγα. Συγχαρητήρια μωρό μου, τα κατάφερες, είσαι στο Hall of Fame τώρα. Είσαι ένας αληθινός πρωταθλητής, όχι απλώς ένας MVP. Είσαι ένας σπουδαίος. Είμαι περήφανη για εσένα, θα σε αγαπώ για πάντα, Κόμπι Μπράιαντ», κατέληξε η Βανέσα Μπράιαντ

Δείτε το βίντεο της τελετής

Παρόντες ήταν θρύλοι του μπάσκετ, όπως οι Μάτζικ Τζόνσον, Πάου Γκασόλ, Τζούλιους Έρβινγκ, Ντοκ Ρίβερς, Ντάνι Έιντζ, Χακίμ Ολάζουον και Αλόνζο Μούρνινγκ ενώ στο τέλος όλο το κοινό φώναξε ρυθμικά «Κόμπι, Κόμπι» τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη ενός εκ των κορυφαίων παικτών που έπιασαν ποτέ την πορτοκαλί μπάλα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS