Η πολυτελής ζωή του Μέσι στο Παρίσι -Μένει σε διαμέρισμα 350 τετραγωνικών έναντι 15.500 ευρώ την ημέρα

Η πολυτελής ζωή του Μέσι στο Παρίσι -Μένει σε διαμέρισμα 350 τετραγωνικών έναντι 15.500 ευρώ την ημέρα

H νέα ζωή του Λιονέλ Μέσι είναι «τυλιγμένη» με κάθε είδους πολυτέλεια. Η Παρί ΣΖ έχει κάνει ότι είναι δυνατό, προκειμένου να διευκολύνει την προσαρμογή του, αλλά και της οικογένειάς του, στην γαλλική πρωτεύουσα, το συντομότερο δυνατό.

Ο Αργεντινός σταρ, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Βαρκελώνης Mundo deportivo, μένει στο Royal Monceau στο Παρίσι, προσωρινά, μέχρι να επιλέξει ένα σπίτι για να εγκατασταθεί. Πρόκειται για ένα πολυτελές συγκρότημα διαμερισμάτων δίπλα στο διάσημο ξενοδοχείο, αν και απομονωμένο από αυτό για να διατηρείται η ιδιωτικότητα των ενοίκων.

«Ζαλίζει» το ποσό διαμονής ανά ημέρα

Η τιμή της διαμονής είναι 15.500 ευρώ ανά ημέρα. Ο Μέσι και η οικογένειά του είναι εγκατεστημένοι σε ένα διαμέρισμα 350 τετραγωνικών μέτρων, λίγα μέτρα από τα Ηλύσια Πεδία και την Αψίδα του Θριάμβου, το οποίο αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, τρία μπάνια, εξοπλισμένη κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία, ακόμη και ιδιωτικό γυμναστήριο.

Ανάμεσα στις επιπλέον ανέσεις που προσφέρει το Les Appartements Privés, υπάρχει σεφ 24 ώρες την ημέρα, οδηγός όλη τη διάρκεια της ημέρας και τουλάχιστον επτά μεγάλες οθόνες.

Η διακόσμηση πραγματοποιήθηκε από τον διάσημο Γάλλο αρχιτέκτονα Φιλίπ Σταρκ και διαθέτει έργα τέχνης από τη συλλογή του Royal Monceau, καθώς και πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει το ξενοδοχείο.

Άνθρωποι παγκοσμίου φήμης έχουν μείνει σε αυτό το ξενοδοχείο, αρχηγοί κρατών όπως ο Αϊζενχάουερ ή ο Χο Τσι Μινχ και καλλιτέχνες όπως ο Μάικλ Τζάκσον.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS