Νεϊμάρ για τον αποκλεισμό της Βραζιλίας: «Παρέλυσα, αυτή η ήττα θα πονάει για πολύ καιρό»

Νεϊμάρ για τον αποκλεισμό της Βραζιλίας: «Παρέλυσα, αυτή η ήττα θα πονάει για πολύ καιρό»

Αν και σκόραρε και ισοφάρισε τον Πελέ ο Νεϊμάρ δεν μπόρεσε να δώσει στη Βραζιλία τη νίκη και την πρόκριση στους "4" του Μουντιάλ του Κατάρ.

Η Κροατία έβγαλε εκτός συνέχειας την σελεσάο με τον Βραζιλιάνο άσο να ξεσπάει σε κλάματα και να δηλώνει πως δεν ξέρει εάν θα συνεχίσει στην ομάδα. 

Την επόμενη ημέρα με ανάρτησή του στο Instagram ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν περιέγραψε πως ένιωσε μετά τον αποκλεισμό. 

Η ανάρτηση του Νεϊμάρ 

«Είμαι ψυχολογικά συντετριμμένος, αυτή ήταν σίγουρα η ήττα που με πόνεσε περισσότερο, που με έκανε να παραλύσω για 10 λεπτά και μετά έκλαιγα ασταμάτητα. Θα πονάει για πολύ καιρό ακόμα, δυστυχώς. Παλέψαμε μέχρι το τέλος και είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, γιατί δεν έλειψε η αφοσίωση. Αυτή η ομάδα το άξιζε, το αξίζαμε, η ΒΡΑΖΙΛΙΑ το άξιζε… Αλλά αυτό δεν ήταν θέλημα Θεού! Άξιζε κάθε θυσία για να νιώσεις τη στήριξη του καθενός στο γήπεδο. Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας. Δυστυχώς δεν λειτούργησε… θα πονάει για πολύ, πολύ καιρό. Σε ευχαριστώ για όλα Θεέ μου, μου τα έδωσες όλα και δεν μπορώ να παραπονεθώ για τίποτα. Απλά ευχαριστώ που με προστατεύεις. Όλη η τιμή και η δόξα είναι πάντα για εσάς, ανεξάρτητα από τις περιστάσεις».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS