«Ο Μαραντόνα δεν ήθελε να ζήσει άλλο»

«Ο Μαραντόνα δεν ήθελε να ζήσει άλλο»

Την ψυχολογική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα λίγο καιρό πριν το θάνατό του περιέγραψε ένας άνθρωπος που βρισκόταν πολύ κοντινά στον «Θεό».

Ο ανιψιός του, Χόνι Εσπίπιο (γιος της αδελφής του), παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό στην Αργεντινή και μίλησε για τις τελευταίες ώρες πριν την απώλειά του, που έλαβε χώρα στις 25 Νοεμβρίου 2020. 

Το συγγενικό αυτό πρόσωπο του Μαραντόνα σκιαγράφησε μια κατάσταση απογοήτευσης, ενδεχομένως και κατάθλιψης που βίωνε ένας από τους κορυφαίους και για πολλούς ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.

«Στις 24 Νοεμβρίου ήταν καλά, αλλά δεν ήθελε να ζήσει άλλο. Δεν ήθελε να βοηθήσει τον εαυτό του. Δεν ξέρω γιατί, δεν ήθελε να παλέψει όπως έκανε πάντα. Ίσως γιατί δεν μπορούσε να κλωτσήσει πια τη μπάλα», δήλωσε ο ανιψιός του.

Και συμπλήρωσε: «Μου είπε "έχω ζήσει 60 χρόνια, έχω στερηθεί πολλά πράγματα και δεν θέλω να συνεχίσω έτσι. Δεν θέλω να ζήσω άλλο"».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ