Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - Άρης: Μαθαίνουν τους αντιπάλους τους στο Champions League και το Conference League

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - Άρης: Μαθαίνουν τους αντιπάλους τους στο Champions League και το Conference League

Τους αντιπάλους τους μαθαίνουν στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και του Conference League οι τρεις από τις τέσσερις συνολικά ελληνικές ομάδες που θα αγωνιστούν φέτος στην Ευρώπη.

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης θα μάθουν τους πρώτους αντιπάλους τους ή τα ζευγάρια, από τα οποία θα προκύψουν αυτοί.

Ειδικότερα, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα μπει στην κλήρωση για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League. Η διαδικασία ξεκινάει στις 13:00 κι όλοι οι αντίπαλοι βρίσκονται στα μέτρα της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, η οποία βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών.

Οι 7 πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού είναι οι εξής: Μάριμπορ (Σλοβενία)-Σαχτιόρ, Σολιγκόρσκ (Λευκορωσία), Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο)-Τίρανα (Αλβανία), Μακάμπι Χάιφα, Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία)-Χιμπέρνιανς (Μάλτα)

Τα πρώτα παιχνίδια του 2ου προκριματικού θα γίνουν 19-20 Ιουλίου και οι επαναληπτικοί 26-27. Η κλήρωση του 3ου προκριματικού θα διεξαχθεί νωρίτερα, στις 18 Ιουλίου.

Μεταξύ των ισχυρών ο ΠΑΟΚ και ο Άρης

Στις 14:00 θα γίνει η κλήρωση για το Conference League, με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη να βρίσκονται στο γκρουπ των ισχυρών και να περιμένουν αντιπάλους στα μέτρα τους.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ είναι οι εξής: Τζουργκάρντεν (Σουηδία), Λέφσκι Σόφιας (Βουλγαρία), Ακαδημία Πούσκας (Ουγγαρία), Ρασίνγκ Ουνιόν (Λουξεμβούργο) ή ο νικητής του ζευγαριού Φλοριάνα (Μάλτα) ή Πετροκούμπ (Μολδαβία).

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Άρη είναι οι εξής: Μακάμπι Νετάνια (Ισραήλ), Μπότεφ Πλόβντιβ (Βουλγαρία), Γκαμπάλα (Αζερμπαϊτζάν), Γκόμελ (Λευκορωσία) ή ο νικητής του ζευγαριού Γκζίρα Γιουνάιτεντ (Μάλτα)-Ατλέτικ Κλαμπ Ντ’ Εσκάλντ (Ανδόρα).
Τα πρώτα παιχνίδια έχουν οριστεί για τις 21 Ιουλίου, με τις ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα, στις 28 του μήνα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ