Ολυμπιακός: UEFA και Γκενκ εντυπωσιάστηκαν από τις αλλαγές στο «Γ.Καραϊσκάκης» -[ΕΙΚΟΝΕΣ]

Ολυμπιακός: UEFA και Γκενκ εντυπωσιάστηκαν από τις αλλαγές στο «Γ.Καραϊσκάκης» -[ΕΙΚΟΝΕΣ]

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγαν από το «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της Πέμπτης οι άνθρωποι της UEFA και της Γκενκ, μετά τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στους χώρους του γηπέδου, ενόψει του τελικού του ευρωπαϊκού Super Cup.

Oι άνθρωποι της UEFA, όσο κι εκείνοι της Γκενκ που βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον χθεσινό αγώνα ενθουσιάστηκαν από το νέο ανακαινισμένο γήπεδο του Ολυμπιακού και τις σύγχρονες υποδομές.

Οι led οθόνες στη ρεσεψιόν, τα νέα μάτριξ, οι χώροι φιλοξενίας, ο νέος φωτισμός τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και σε άλλους χώρους των εγκαταστάσεων (π.χ. συνέντευξη Τύπου), τα ανακαινισμένα δημοσιογραφικά θεωρεία και η high tech τεχνολογία έχουν εντυπωσιάσει και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του UEFA Super Cup, του παιχνιδιού ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη που θα γίνει στις 16 Αυγούστου στο φαληρικό γήπεδο.

Οι αξιωματούχοι της βελγικής ομάδας μόνο τα καλύτερα είχαν να πουν για τις σουίτες του «Γ. Καραϊσκάκης», όπου φιλοξενήθηκαν, κατά τον χθεσινό αγώνα.

Δείτε εικόνες από το ανακαινισμένο «Γ. Καραϊσκάκης»

3926847

3926855

5944305

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ