Οριστικό: Αναβλήθηκε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος

Οριστικό: Αναβλήθηκε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος

Την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ αποφάσισε η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ.

Ως εκ τούτου, δεν θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 26 Ιουλίου, με την επιτροπή της Ομοσπονδίας να λαμβάνει την εν λόγω απόφαση μετά από όλα όσα έγιναν από σήμερα το πρωί για το ζήτημα αυτό.

Θυμίζουμε ότι η αστυνομία άναψε «κόκκινο» στην διεξαγωγή του Τελικού στην Ριζούπολη, καθώς δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του, ενώ και ο Ολυμπιακός εξέφραζε την αντίθεσή του να γίνει το ματς στο συγκεκριμένο γήπεδο, αντιπροτείνοντας μάλιστα την έδρα της Ένωσης, το ΟΑΚΑ, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν ήθελε να αλλάξει η ημερομηνία.

Πλέον, η… μπάλα περνάει στα πόδια της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία θα αποφασίσει την Δευτέρα, 27 Ιουλίου, για τη νέα ημερομηνία και το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο τελικός, που έχει περάσει από χίλια κύματα.

Η εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων προς την Εκτελεστική Επιτροπή είναι για τις 30 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ και ώρα 21:00, όπου θα ισχύουν άλλα δεδομένα, μιας και τα ρόστερ των δυο ομάδων θα είναι αρκετά διαφοροποιημένα λόγω των προσθαφαιρέσεων που θα γίνουν στη μεταγραφική περίοδο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ