Ουατάρου Έντο: Αυτός είναι ο εκλεκτός της Λίβερπουλ για τη θέση του αμυντικού χαφ

Ουατάρου Έντο: Αυτός είναι ο εκλεκτός της Λίβερπουλ για τη θέση του αμυντικού χαφ

Το πρωτάθλημα της Premier League έχει ήδη ξεκινήσει και στη Λίβερπουλ ψάχνουν εντατικά για έναν παίκτη που θα καλύψει τη θέση «6» στα αγωνιστικά πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ.

Κινήσεις έγιναν από τους Reds μιας και έφτασαν μια ανάσα από τον Καϊσέδο και τον Λάβια, αλλά στην πρώτη περίπτωση ο ίδιος ο παίκτης και στη δεύτερη η Σαουθάμπτον, χάλασαν τη μεταγραφή.

Το κενό στον άξονα παραμένει και πλέον σύμφωνα με δημοσιεύματα η Λίβερπουλ αλλάζει στόχευση και από το αγγλικό πρωτάθλημα, εστιάζει στην Bundesliga πλέον, στα γνώριμα λημέρια του προπονητή της ομάδας.

Ο Κλοπ εκεί έχει ξεχωρίσει τον αρχηγό της Στουτγκάρδης, Ουατάρου Έντο. Ο 30χρονος αγωνίζεται στην γερμανική ομάδα από το 2019 και έχει 133 συμμετοχές με τη γερμανική ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις (15 γκολ και 12 ασίστ).

Ο Ιάπωνας διεθνής (50 συμ) και αρχηγός της Εθνικής του, αγωνίζεται κατά βάση σαν αμυντικός χαφ, ενώ έχει καλύψει κατά καιρούς στην καριέρα του και τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Για την απόκτησή του η Λίβερπουλ προτίθεται να δώσει 18 εκατομμύρια ευρώ στην Στουτγκάρδη, με την υπόθεση της μετακίνησης του στο Μέρσισαϊντ να κλείνει άμεσα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ