Ούτε η Σάλμα Χάγιεκ κατάφερε να πείσει τον Αλβάρεζ να απαρνηθεί τον Άγιαξ για τη Ρεν

Ούτε η Σάλμα Χάγιεκ κατάφερε να πείσει τον Αλβάρεζ να απαρνηθεί τον Άγιαξ για τη Ρεν

Η διάσημη Μεξικανή ηθοποιός και σύζυγος του ιδιοκτήτη της Ρεν, Φρανσουά Ανρί-Πινό, τηλεφώνησε στον συμπατριώτη της ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι για να τον πείσει να πάει στη Γαλλία - Δεν τα κατάφερε, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του.


Τα «μεγάλα μέσα» φαίνεται πως επιστράτευσαν οι διοικούντες τη γαλλική Ρεν για να πείσουν τον Έντσον Αλβάρες να απαρνηθεί τον Άγιαξ το καλοκαίρι και να υπογράψει σε αυτή. Σύμφωνα με όσα ο ίδιος ο 23χρονος Μεξικανός διεθνής αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην ολανδική εφημερίδα De Telegraaf, δέχτηκε ένα... απρόσμενο τηλεφώνημα, ωστόσο ούτε αυτό στάθηκε ικανό να τον μεταπείσει.

Ποιος τον πήρε τηλέφωνο; Η διάσημη χολιγουντιανή ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ, σύζυγος του Γάλλου επιχειρηματία Φρανσουά Ανρί-Πινό, η οικογένεια του οποίου έχει στην ιδιοκτησία της τη Ρεν από το 1998!

«Με πήρε τηλέφωνο, καθώς είναι μια πολύ γνωστή συμπατριώτισσά μου και προσπάθησε να με πείσει να πάω στην Γαλλία. Το τηλεφώνημά της με εξέπληξε και με κολάκευσε αλλά ήμουν σίγουρος για την απόφασή μου να μείνω στον Άγιαξ και της το εξήγησα» είπε ο Αλβάρες.

alvarez2

Και συνέχισε: «Είναι πολύ σπουδαία και διάσημη ηθοποιός σε όλο τον κόσμο, εξαιτίας των ταινιών της στο Χόλιγουντ, είναι τεράστια star και την έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Αποτελεί παράδειγμα, καθώς σαν Μεξικανή που είναι, πάλεψε σκληρά για να βρεθεί εδώ που έχει φτάσει σήμερα».

Ο Αλβάρεζ προέρχεται την Κλουμπ Αμέρικα του Μεξικού, στην οποία έκανε ντεμπούτο σε ηλικία 19 ετών.

Έπαιξε πάνω από 100 παιχνίδια για τη συγκεκριμένη ομάδα, πριν μετακομίσει στην Ολλανδία και τον Άγιαξ για 15 εκατομμύρια ευρώ λίγο πριν από δύο χρόνια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ