«Παγωμάρα» στους Μπακς: Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Γιάννης – Η πρώτη εκτίμηση [βίντεο]

«Παγωμάρα» στους Μπακς: Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Γιάννης – Η πρώτη εκτίμηση [βίντεο]

Όλος ο μπασκετικός πλανήτης και ιδιαίτερα οι Μπακς και ο Μάικ Μπουντενχόλζερ «πάγωσαν», όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ, με το γόνατό του να λυγίζει, 7:14 πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου στο Game 4 της σειράς με τους Χοκς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήδηξε για να κόψει ένα κάρφωμα του Κλιντ Καπέλα και προσγειώθηκε άσχημα στο παρκέ, με αποτέλεσμα το αριστερό του γόνατο να λυγίσει σε υπερβολικό βαθμό και να τον κρατήσει για αρκετή ώρα στο έδαφος, με τον Greek Freak να σφαδάζει από τον πόνο.

Μετά από μερικά λεπτά και αφού από πάνω του ήταν το ιατρικό τιμ των Μπακς αλλά και ο Θανάσης, σηκώθηκε με τη βοήθεια του αδερφού του, προσπάθησε να περπατήσει μόνος του και πήγε στα αποδυτήρια, όμως παρότι επέστρεψε στον πάγκο δεν αγωνίστηκε. Λίγα λεπτά μάλιστα αργότερα αποχώρησε ξανά για τα αποδυτήρια όπου και έμεινε, χωρίς να επιστρέψει για να δει έστω το υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Η πρώτη εκτίμηση αναφέρει πως ο Γιάννης υπέστη υπερέκταση, ωστόσο όλα θα φανούν τις επόμενες ώρες, μόλις υποβληθεί σε ενδελεχείς εξετάσεις.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ