Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Vamos vamos Argentina - Ο Μέσι πιο κοντά στο όνειρο, 3-0 στον ημιτελικό την Κροατία

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Vamos vamos Argentina - Ο Μέσι πιο κοντά στο όνειρο, 3-0 στον ημιτελικό την Κροατία

Στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου στο Κατάρ, που θα διεξαχθεί στις 17:00 της Κυριακής, 18 Δεκεμβρίου, θα βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής που όλη η οικουμένη θέλει να είναι. 

Ο Λιονέλ Μέσι οδήγησε την εθνική ομάδα της χώρας του σε μια απροσδόκητα άνετη επικράτηση επί της Κροατίας, 3-0, πετυχαίνοντας ένα γκολ από το πέναλτι που κέρδισε ο Χούλιαν Άλβαρες στο 34' και δίνοντας μια ασίστ στον τελευταίο, στο 69' για το τελικό σκορ. 

Ο Άλβαρες είχε βάλει την Αργεντινή για τα καλά στη θέση του οδηγού με ένα σόλο που είχε και μια κάποια δόση τύχης, στο 39', και από τότε όλοι ήξεραν πως ο νικητής δεν άλλαζε ούτε με αίτηση με χαρτόσημο. Η Κροατία δεν πλησίασε ποτέ στο να απειλήσει σοβαρά τον Εμιλιάνο Μαρτίνες, που πέρασε ένα από τα πλέον ξέγνοιαστα βράδια της καριέρας του. Η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει το απόγευμα της Κυριακής τον νικητή του ημιτελικού Γαλλία-Μαρόκο, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου, στις 21:00 στο «Al-Bayt». 

Η Κροατία, στο παιχνίδι που μάλλον θα είναι το ακροτελεύτιο του εμβληματικού Λούκα Μόντριτς στο Παγκόσμιο Κύπελλο, θα παίξει με τον ηττημένο του δεύτερου ημιτελικού το απόγευμα (17:00) του Σαββάτου, 17 Δεκεμβρίου. 

Αργεντινή (Λ. Σκαλόνι): Εμ. Μαρτίνες, Μολίνα (86' Φόιτ), Ρομέρο, Οταμέντι, Ταγλιαφίκο, Ντε Πολ (74' Παλάσιος), Φερνάντες, Παρέδες (62' Λι. Μαρτίνες), Μακ Άλιστερ (86' Κορέα), Μέσι, Άλβαρες (74' Ντιμπάλα)
Κροατία (Ζλ. Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς, Γιουράνοβιτς, Λόβρεν, Γκβάρντιολ, Σόσα (46' Όρσιτς), Μόντριτς (81' Μάγερ), Μπρόζοβιτς (50' Πέτκοβιτς), Κόβατσιτς, Πάσαλιτς (46' Βλάσιτς), Κράμαριτς (72' Λιβάγια), Πέρισιτς

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ