Πάλεψε, αλλά λύγισε στην παράταση ο Ολυμπιακός (82-86 από την Ρεάλ)

Πάλεψε, αλλά λύγισε στην παράταση ο Ολυμπιακός (82-86 από την Ρεάλ)

Ο Ολυμπιακός πάλεψε χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν απέφυγε τη δεύτερη σερί ήττα του στο ΣΕΦ (προηγήθηκε αυτή από την Βαλένθια), με 82-86 στην παράταση (ο κανονικός αγώνας τελείωσε ισόπαλος 69-69), στο πλαίσιο τηε 15ης αγωνιστικής της Euroleague.

Η ελληνική ομάδα μπήκε στο ίδιο γήπεδο που πριν από δύο 24ωρα ηττήθηκε εύκολα από την Βαλένθια με στόχο να αντιδράσει και να πάρει το ματς. Δεν τα κατάφερε, όμως, στις λεπτομέρειες και, πλέον, το ρεκόρ της έπεσε στο 7-7.

Η μεγάλη εμφάνιση των Κώστα Σλούκα ιδιαίτερ; στο δεύτερο μέρος (11π. με 3/7 τρίποντα, 7 ασίστ, 5 ριμπάουντ) δεν αρκούσε στους «ερυθρόλευκους». Θα μπορούσε παρ΄ όλα αυτά να είχε γίνει ο «ήρωας» του Ολυμπιακού στην εκπνοή αλλά ήταν άστοχος στο δύσκολο «τρίποντο» που επιχείρησε.

Εξαιρετικός ήταν και ο Σακίελ ΜακΚίσικ (18π., 5ρ., 3κλ.), ο οποιος αν και έκλεψε στην τελευταία επίθεση των Ισπανών, καθυστέρησε να πασάρει στον Σλούκα.

Το ματς πήγε στην παράταση, όπου μετά την έξοδο του Ταβάρες για περίπου 3 λεπτά, ο Μάρτιν Χασάν (18π., 6ρ.) έδωσε ηρωικές μάχες, πέτυχε διαδοχικούς πόντους, αλλά ο Σέρχιο Γιουλ (10π.) με τρίποντο στα 31΄΄ και ο Αργεντινός γκαρντ της «βασίλισσας», Νίκολας Λαπροβίτολα (19π. με 3/7 τρίποντα και 6 ασίστ), με ευστοχία από τη γραμμή των βολών βοήθησαν τους «μερένγκες» να κάνουν το 2Χ2 επί ελληνικού εδάφους, μετά και τη νίκη τους επί του Παναθηναϊκού την περασμένη Τρίτη στο ΟΑΚΑ μετά από δύο παρατάσεις.

Η αποψινή ήταν η πρώτη διπλή ήττα του Ολυμπιακού σε «διαβολοβδομάδα» της Euroleague (μετρούσε μόνο νίκες), με αποτέλεσμα να πέσει στο 7-7, ενώ η ομάδα του Πάμπλο Λάσο ισοβαθμεί με την Μπάγερν Μονάχου, στην 3η θέση, με 10 νίκες – 5 ήττες.  

Στη διάρκεια της τρίτης περιόδου τραυματίστηκε σοβαρά ο Άντονι Ράντολφ, όταν κόλλησε το πόδι του στο παρκέ στην επαναφορά της μπάλας από τον ίδιο. Ο Αμερικανός φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης διακομίστηκε πάνω σε καροτσάκι στα αποδυτήρια του ΣΕΦ δείχνοντας να πονά πολύ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ