Παναθηναϊκός: Ο Μπέικον παραδέχτηκε πως έδειρε τον Μαντζούκα

Παναθηναϊκός: Ο Μπέικον παραδέχτηκε πως έδειρε τον Μαντζούκα

Εδώ και λίγες μέρες ο Ντουέιν Μπέικον αποδεσμεύτηκε από τον Παναθηναϊκό λόγω διαδοχικών κρουσμάτων απειθαρχίας. Το τελευταίο που στάθηκε και αφορμή για να κοπεί ξαφνικά από την αποστολή για το Game 2 με τον Κολοσσό ήταν ένας καυγάς του. Ο Αμερικανός τα ξημερώματα έκανε live στο Instagram και παραδέχτηκε πως «έδειρα τον Μαντζούκα γιατί με προκάλεσε».

Ο Μπέικον επίσης αρνήθηκε την κατηγορία πως είχε μεθύσει στο Μόντε Κάρλο παρέα με τον Τζέιμς ενώ ισχυρίστηκε πως «Είχα μέσο όρο 17 πόντους ανά παιχνίδι, το μεγαλύτερο ποσοστό στην ομάδα. Μην πιστεύετε ό,τι ακούτε. Πέρασα πολλές περίεργες καταστάσεις οπότε δε με νοιάζει καθόλου που γυρίζω σπίτι μου νωρίτερα αφού εξακολουθώ να παίρνω τα χρήματά μου. Πείτε στους Έλληνες δημοσιογράφους να το γράψουν αυτό.

Έβαλαν τέσσερις security έξω από το σπίτι μου και τους είπαν να μου σπάσουν τα πόδια αν φύγω. Όλα αυτά επειδή χάσαμε το παιχνίδι, λες και ήταν μόνο δικό μου λάθος, όχι ολόκληρης της ομάδας. Ήρθαν στα αποδυτήρια και τα έλεγαν αυτά, απειλώντας μας και έβαλαν security έξω από το σπίτι το δικό μου, του Πάρις Λι και του Ντέρικ Γουίλιαμς. Εγώ όμως ήμουν εκεί, να παίζω ακόμα και με τους τραυματισμούς μου».

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ όντως η ΚΑΕ είχε βάλει ασφάλεια έξω από το σπίτι του για μία μέρα επειδή αντιμετώπιζε προβλήματα λόγω των... νυχτοπερπατημάτων, με σκοπό να τον προφυλάξουν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ