ΠΑΟΚ: Θρίαμβος επί της Χάιντουκ στην Τούμπα - Προκρίθηκε στα play off του Conference League

ΠΑΟΚ: Θρίαμβος επί της Χάιντουκ στην Τούμπα - Προκρίθηκε στα play off του Conference League

Θρίαμβο πέτυχε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα επί της Χάιντουκ Σπλιτ, 3-0, και με το 0-0 εκτός έδρας την προηγούμενη Πέμπτη πήρε την πρόκριση για τα play off του Conference League. 

Ο «δικέφαλος» υπερτέρησε της κροατικής ομάδας στο τακτικό κομμάτι σε απόλυτο βαθμό, αλλά ευτύχησε να προηγηθεί με την οξύνοια του Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή της Χάιντουκ και ανατράπηκε από τον Οφόε, από πίσω, αφού έβαλε αριστοτεχνικά το σώμα του μπροστά του. Το πέναλτι έκανε γκολ ο Στέφαν Σβαμπ στο 13' και ο ΠΑΟΚ πήρε πλεονέκτημα από πολύ νωρίς.

Η Χάιντουκ προσπάθησε να απειλήσει στο πρώτο μέρος, αφού ο ΠΑΟΚ είχε πάρει το προβάδισμα. Οι Κροάτες είχαν όλες κι όλες δύο καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, παρά το γεγονός ότι το ρευστό σκορ κρατήθηκε ως και το 79', σχεδόν ουδόλως απειλήθηκε, αν εξαιρεθεί η απόκρουση του Κοτάρσκι στο 66'.

Ήταν εκείνη που κρατούσε τα τακτικά καρπούζι και μαχαίρι του παιχνιδιού, αυτή που έμοιαζε πιο επικίνδυνη στο τρανζίσιον, εκείνη που πίεζε και στο build up της Χάιντουκ με αποτέλεσμα να το διαλύσει στο 79', με τον Μπράντον να κλέβει την μπάλα και να δίνει έτοιμο γκολ στον Άντριγια Ζίβκοβιτς, για το 2-0. Ο Σέρβος έγινε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης όταν σκόραρε στο 85' το τρίτο γκολ με εκτέλεση φάουλ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ